Gemeente Schiedam


Jong Pianotalent in Westvest90-serie

Dat kinderen achter de piano niet alleen heel vertederend zijn maar ook kunnen zorgen voor verrassende muzikale belevenissen, is alom bekend. Reden te meer om het podium van de Westvest90-kerk open te stellen voor de groten van morgen die alleen of samen zullen laten horen hoe onbevangen muziek kan klinken.

De musici van deze middag zijn onder andere leerlingen van jong-talentenklassen van conservatoria. Kortom een feest voor jong en oud, inspirerend voor jongelui die wellicht nog maar enkele pianolessen hebben gevolgd!

Het gaat om het Kinderconcert, te geven door jong pianotalent tot ca 12 jaar, dat op zondag 12 maart vanaf 15.00 uur te beluisteren is in de Westvest90-kerk aan de Westvest tegenover molen 'De Walvisch'.

Het concert wordt georganiseerd in samenwerking met de jong-talent klassen van de conservatoria van Den Haag en Amsterdam en de Young Pianist Foundation.

De jonge musici brengen een zeer gevarieerd programma met muziek van o.a. Beethoven, Debussy, Haydn, Schumann, Liszt en Mozart.

De toegang voor dit concert is gratis!

Voor het concert heeft u wel een toegangsbewijs nodig.

Kaarten reserveren:

* Reserveringen en informatie via de website: www.westvest90.nl.
* VVV Schiedam, VVV Vlaardingen

* Bij Boekhandel van Leeuwen, Jongens Boeken en Boekhandel Post Scriptum.

* Direct voor aanvang in de kerk, mits niet uitverkocht.