Politie Zeeland


---


Z-1110-2006 Weigeren blaastest
Afgelopen nacht om 03.45 uur is op de Stationsweg in Hulst een 45-jarige Belgische automobilist aangehouden omdat hij zijn medewerking weigerde voor het afleggen van een blaastest.
Nadat hem herhaalde malen was gevraagd de test af te leggen maar daaraan niet voldeed en hij vervolgens ook de agenten ging beledigen is hij aangehouden.

Z-1111-2006 Personenauto weggenomen
Zondagavond is vanaf de Nijverheidsstraat in Terneuzen een groene Mercedes met het kenteken FV-TX-77 weggenomen.
De eigenaar had de auto geparkeerd en was een zaak binnengegaan maar had de auto niet afgesloten. Toen hij buiten kwam ontdekte hij dat zijn voertuig verdwenen was.

Z-1112-2006 Aanrijding Breskens
Op de N58 te Breskens vond zondag om 16.45 uur een aanrijding plaats.
Een 18-jarige Belgische automobilist bemerkte dat hij verkeerd was gereden en wildeop de weg draaien. Daarbij had hij niet in de gaten dat een 39-jarige automobilist uit de gemeente Sluis aan het inhalen was.
Beide voertuigen konden niet meer rijden en zijn door een takelbedrijf afgevoerd.
Er raakte niemand gewond.

W-1113-2006 Insulinepen verloren
Zondagmiddag is op het traject Tulpenlaan/Scheldestraat/Aagje Dekenstraat/Walstraat/Gravestraat/Commandoweg in Vlissingen een insulinepen met een patroon en een naald verloren.
Gebruik ervan door een persoon die geen suikerziekte heeft kan gevaar opleveren.
De vinder wordt verzocht de insulinepen af te geven op het politiebureau in de Breestraat of bij een apotheek of te bellen met 0900-8844.

O-1114-2006 Bromfietser breekt been
Een 69-jarige inwoner uit de gemeente Borsele is zondagavond rond 20.00 uur op de Rijksweg in Kapelle met zijn brommer gevallen.
De man was in een bocht rechtdoor gereden en was gevallen.
Hij is met de ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht.


---- --