Gemeente Eersel


Nieuwsberichten

06-02-2006
Informatiemarkt in De Koperwiek op 12 maart: Serviceplein Kerkebogten

Tussen nu en 2015 verrijst in het zuidoosten van Eersel de wijk Kerkebogten. Nog dit jaar start woningstichting De Zaligheden met de bouw van het eerste deel: het Serviceplein. Het Serviceplein bestaat uit 10 gebouwen, inclusief het Gezondheidscentrum. Hier komen 125 servicewoningen, met tuin, patio of als appartement en 20 huurwoningen voor starters en doorstromers. Met groepswoningen en een afdeling wordt het Serviceplein een waardige vervanger van De Wiekenborg. Ook cliënten van De Plaatse vinden een thuis in Kerkebogten. Het Centrumgebouw biedt diverse (welzijns)voorzieningen.

Op zondag 12 maart van 14.00 tot 17.00 uur bent u van harte welkom om kennis te maken met het Serviceplein. Initiatiefnemers en aanbieders van zorg- en welzijnsdiensten presenteren hun plannen op een informatiemarkt in De Koperwiek, Stevensstraat in Eersel.

Start procedure
Verderop bij de rubriek 'openbare bekendmakingen' is de officiële bekendmaking opgenomen voor de start van de bouwvergunningprocedure voor de bebouwing op en rond het serviceplein.