Ingezonden persbericht

EK ankerkader 47/2 te Delden kent verrasende kwartfinales en eindigt in een spannende finaledag

Na een verrassende week vol spannende en sportieve wedstrijden zijn we bijna aangekomen bij een spetterende finaledag die morgen 12 maart gespeeld gaat worden in het Aparthotel te Delden.

Menig favoriet is, tot grote verbazing al afgevallen. Gisteren werd Henri Tilleman verrassend 3e in zijn poule waardoor hij gelijk was uitgeschakeld voor het toernooi.
Patrick Niessen en Fabian Blondeel (beide ook spelers bij Cubri Pallets-Etikon) kenden een moeilijke start van het toernooi maar hebben zich beiden geplaatst voor de halve finales morgen 12 maart te Delden.

De tegenstander van Patrick Niessen is dan Xavier Gretillat, Fabian Blondeel speelt tegen Thomas Nockermann.
Aanvang van deze halve finale is 11 uur 's morgens.

De finale begint omstreeks 15.00 uur.

Aansluitend aan deze finale vind de prijsuitreiking en slotceremonie plaats. Olympisch schaatster Moniek Kleinsman, geboren te Bentelo, zal de winnaars huldigen.

Voor de standen en scores van vandaag zie http://www.classicmasterstrophy.nl
Voor meer informatie over de standen van de gehele week kunt u op onze site kijken onder het kopje Download Scores. Hier staan van elke speeldag alle scores in een te downloaden PDF bestand.

Uiteraard bent u wederom uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn en verzoeken wij u tevens melding te maken in uw media.



Ingezonden persbericht