Persberichten district Eemland zuid, 13.00 uur

Utrecht, 12-03-2006

Medicijnen verloren

LEUSDEN - Vrijdag 10 maart 2006 ontving de politie om 18.30 uur de melding dat een 67-jarige vrouw uit Leusden haar medicijnen is verloren. De medicijnen zijn bij inname door kinderen schadelijk voor hun gezondheid.

Omstreeks 10.30 uur is de vrouw bij de apotheek op de Biezenkamp geweest. Toen zij omstreeks 11.00 uur bij haar bestemming op de Prins Frederiklaan aankwam, bleek zij de medicijnen te zijn verloren. De medicijnen zitten in een roze met witte verpakking. Op de verpakking staat de naam Doxycytline, 100 milligram, PCH, 8 stuks. Als u de medicijnen vindt, meldt u zich dan bij de politie.

Hennepkwekerij ontmanteld

AMERSFOORT Vrijdagavond rond 19.30 uur heeft de politie een hennepkwekerij ontdekt aan het Klinket. De politie belde aan bij de woning vanwege twee openstaande vonnissen van de bewoner. Deze was niet thuis, maar de politie trof wel een hennepkwekerij aan en hield twee mannen aan, van 27 en 32 jaar oud uit Soesterberg en Amersfoort. De mannen zijn meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

Getuigen gezocht van straatroof

AMERSFOORT Op donderdag 9 maart rond 12.20 uur is een 14-jarige jongen bedreigd en beroofd van zijn mobiele telefoon op de Vondellaan, ter hoogte van een school. De politie is op zoek naar getuigen van deze straatroof.

Het signalement van de dader luidt:

* blanke huidskleur

* 17-18 jaar oud

* 1.80-1.85 m. lang

* breed postuur

* zwart haar, bruine ogen (geen bril)

* staafvormige wenkbrauwpiercing in linker wenkbrauw
* ronde piercing bovenin rechteroor

* zwarte driekwart jas

* donkerblauwe broek

* witte sportschoenen

* zwart opgerold mutsje

Heeft u meer informatie over deze straatroof, neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844.

Verkeersongeval

AMERSFOORT Vrijdag raakte een 38-jarige vrouw uit Amersfoort gewond bij een aanrijding op de kruising Aziëring Laan der Hoven.

Een 40-jarige vrouw uit Amersfoort reed omstreeks 17.00 uur in haar auto over de Laan der Hove en zag de 38-jarige vrouw die van links kwam en op een snorfiets reed, over het hoofd. De 38-jarige vrouw belandde via de motorkap van de automobiliste op het wegdek. De ambulance nam haar, nadat ambulancepersoneel haar gespalkt had, mee naar het Lichtenbergziekenhuis in Amersfoort.