Persberichten district Eemland noord, 13.10 uur

Utrecht, 12-03-2006

Vernieling door vuurwerk

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - In de nacht van zaterdag op zondag 12 maart rond 02.00 uur heeft de politie op de Bikkersweg een 21-jarige man uit Bunschoten-Spakenburg aangehouden op verdenking van het vernielen van een prullenbak op de Oostelijke Randweg. Ook een telefooncel op het Kostverloren raakte beschadigd door vuurwerk. De man werd betrapt door surveillerende agenten en is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

Amokmaker aangehouden

SOEST - Vrijdagavond rond 19.15 uur heeft de politie een 21-jarige Soesterberger aangehouden op de Van Hamelstraat. De man wordt ervan verdacht vernielingen te hebben aangericht in een tuin en bedreigingen te hebben geuit tegen bewoners. De man is meegenomen naar het politiebureau en daar ingesloten. Hij bleek onder invloed van alcohol te zijn.

Onder invloed

BAARN - Zaterdagochtend rond 03.45 uur heeft de politie een 48-jarige man uit Soest aangehouden wegens rijden onder invloed op de Zandvoortweg. De man blies op het politiebureau 675 ug/l en kreeg een rijverbod van 7 uur en proces-verbaal en zijn rijbewijs werd ingevorderd.