Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland
* District IJsselstreek

Nadere informatie:
Bureau Communicatie
Andrea Jansen, tel. 055 - 548 6062

P E R S B E R I C H T

11 en 12 Maart 2006

Twello- Aanhouding na klap

Een inwoner van de Schubertstraat in Twello is op 12 maart omstreeks 00.30 uur aangehouden, nadat hij een 16-jarige jongen uit Wilp had geslagen. De jongen gooide met twee vrienden sneeuwballen en daarbij werd ook een ruit van de woning van de man uit Twello geraakt. Deze werd hierover zo boos, dat de jongen een klap in zijn gezicht kreeg. De jongen raakte gewond en moest zich door een dokter laten behandelen.

Warnsveld - Winkeldief aangehouden

Een 14-jarige jongen uit Warnsveld is aangehouden op 11 maart rond 11.30 uur nadat hij een fles alcoholische drank probeerde te stelen uit een winkel aan de Dreiumme. De jongen heeft een proces verbaal gekregen.

Zutphen - Twee verdachten van inbraak aangehouden

Op 10 maart kreeg de politie om 21.10 uur een melding dat er zou worden ingebroken in een woning aan de Cort van der Lindenstraat in Zutphen. Inderdaad bleek in de woning ingebroken te zijn. Er was een geldbedrag gestolen. Nabij de woning werden twee mannen uit Anhem aangehouden. De politie onderzoekt of zij iets met de inbraak te maken hebben.

Terwolde - Oldtimer vrachtwagen gestolen

Tussen 9 maart 16.30 uur en 10 maart 10.45 uur werd een oldtimer vrachtwagen gestolen vanaf de Wijkseweg . Het gaat om een donkerrode Mercedes L 608 D, bouwjaar 1975. De politie stelt een onderzoek in.

Zutphen - Inbraak in kapsalon

In de nacht van 9 op 10 maart werd ingebroken in een kapsalon aan de Govert Flinckstraat. De voordeur werd opengebroken en kleingeld werd ontvreemd.

Eerbeek -Vermiste vrouw weer terecht

De Eerbeekse vrouw die vanaf 8 maart vermist werd, is weer terecht. Zij werd op 10 maart om 20.10 uur aangetroffen op straat in Laag-Soeren, door een voorbijganger. Hij herkende haar van het bericht in de krant. De vrouw leek gezond, maar werd voor alle zekerheid ter observatie overgebracht naar het ziekenhuis.

---- --