Politie Zuid-Holland-Zuid

12/3 Weekend Hoeksche waard

, 12-03-2006 o Nieuwsberichten District III

VECHTPARTIJ
OUD-BEIJERLAND In een café aan de Havendam te Oud-Beijerland heeft in de nacht van zaterdag op zondag 12 maart een vechtpartij plaatsgevonden, waarbij een 29-jarige man uit die plaats een flinke hoofdwond opliep. De politie is op zoek naar de dader en stelt een onderzoek in naar de toedracht.

WONINGINBRAAK
KLAASWAAL In een woning aan de Harmonie te Klaaswaal is zaterdagmiddag/avond 11 maart ingebroken. Daarbij zijn een laptop, een PDA, sieraden en videoapparatuur weggenomen. De technische recherche heeft onderzoek verricht.

AANHOUDING MISHANDELING
NUMANSDORP Op het politiebureau te Numansdorp is zaterdagochtend 11 maart een 25-jarige man uit Klaaswaal aangehouden op verdenking van mishandeling van een 34-jarige man uit Oud-Beijerland. De verdachte sloeg de 34-jarige op 20 februari een hersenschudding in een horecagelegenheid aan de Burgemeester De Zeeuwstraat te Numansdorp.

INBRAKEN
OUD-BEIJERLAND In een woning aan de Pijlstaart te Oud-Beijerland is op vrijdagavond 10 maart ingebroken. Men forceerde het voordeurslot en probeerde tevergeefs ook achterom te komen, wat blijkt uit het gebarsten glas in de achterdeur. Er zijn sieraden en een fotocamera weggenomen. De technische recherche is ter plaatse gekomen om de woning op sporen te onderzoeken. Later die nacht is er ingebroken aan de Ranonkelstraat, waar de daders aan de achterzijde binnenkwamen. Hier werden een gouden horloge en een gouden ketting weggenomen. Ook hier heeft de technische recherche onderzoek verricht.

CONTROLE MOBIEL BELLEN
MAASDAM De politie heeft op vrijdagmiddag 10 maart bij een controle met een onopvallend voertuig vier bekeuringen uitgedeeld: drie voor mobiel bellen tijdens het rijden en een voor bumperkleven. De controle vond plaats op de N 217 te Maasdam.