Provincie Utrecht

Afsluiting Buurtlaan Oost, Veenendaal

1-3-2006 -

Vanaf 13 maart t/m 8 april 2006

Vanaf maandag 13 maart 07:00 uur tot en met zaterdag 8 april 22:00 uur is de Buurtlaan Oost afgesloten ter hoogte van de kruising met de Oostelijke Rondweg. Op deze plek wordt een viaduct gebouwd en wordt de Buurtlaan Oost verlaagd. De werkzaamheden maken deel uit van het project `Aanleg Oostelijke Rondweg Veenendaal,

De afsluiting van vier weken is nodig om het laatste gedeelte van de verlaging te kunnen maken. Daarna kan het verkeer weer gebruik maken van de Buurtlaan Oost. In de daaropvolgende maanden zal het viaduct worden afgebouwd.

De afsluiting geldt voor het gemotoriseerde verkeer. Voor fietsers en bromfietsers blijft de Buurtlaan Oost gewoon open.

Omleidingsroute

Het verkeer tussen Veenendaal en Ede dat normaal gebruik maakt van de Buurtlaan Oost - Maanderbuurtweg - Schutterweg, wordt omgeleid via de Grote Beer - N233 (Nieuweweg-Noord) en de N224 (Klompersteeg - De Klomp) - A30 - Schutterweg. De mogelijkheid blijft open om eventueel gebruik te maken van de verbinding via de A12 en de A30. In de spitsuren zal dit echter problemen geven.

Openbaar vervoer/Griftweg
Het openbaar vervoer zal worden omgeleid over de Griftweg. Voor het overige verkeer wordt de Griftweg in één richting afgesloten. Verkeer vanuit de richting Veenendaal kan daardoor tijdelijk géén gebruik maken van de Griftweg.

Omleidingsborden
De aangegeven routes op de omleidingsborden zijn erop gericht om zoveel mogelijk verkeer te weren in de omgeving van de afsluiting.

Bereikbaarheid bedrijven en aanwonenden
De bedrijven en aanwonenden aan de Buurtlaan Oost blijven te allen tijde bereikbaar: óf vanaf de Grote Beer, óf vanaf de Dragonderweg/Maanderbuurtweg.
De bedrijven en aanwonenden aan de Griftweg blijven te allen tijde bereikbaar vanuit de richting Ede.

Nadere informatie/vragen
tel. (030) 258 28 30
e-mail lineke.van.doorn@provincie-utrecht.nl www.provincie-utrecht.nl/veenendaal

Meer informatie: Clara van Foreest, telefoon (030) 258 33 19

Laatst gewijzigd op 01-03-2006. Paginabeheer: Clara van Foreest