Gemeente Helmond


---

Informatieavond reconstructie deel Kanaaldijk Noord-West

De gemeente Helmond nodigt belangstellenden van harte uit voor een informatiebijeenkomst over de herinrichting van het deel van de Kanaaldijk Noord-West, tussen de Eikendreef en de spoorlijn. De bijeenkomst vindt plaats op maandag 13 maart vanaf 19.30 uur in de Heerenkamer van Hotel Westende, Steenweg 1, in Helmond.

Het betreft een informatieavond over de wegwerkzaamheden, de nieuwe weginrichting, de aanleg van het fietspad en de omleidingroute tijdens de werkzaamheden. Het betreft nadrukkelijk géén inspraakavond over deze herinrichting. De informatiebijeenkomst wordt voorgezeten door wethouder J. van den Heuvel.

Programma:

* 19.15 uur: Ontvangst

* 19.30 uur: Welkomstwoord door wethouder Van den Heuvel.
* 19.35 uur: Toelichting op de aanleg van het nieuwe fietspad parallel aan de Kanaaldijk én de aansluiting van het fietspad op de Eikendreef, door F. van den Bosch, Afdeling Ruimtelijke Ordening en Verkeer van de gemeente Helmond.
* 19.50 uur: Toelichting op de reconstructie van de Kanaaldijk en de kruising met de Eikendreef, door R. Cox, afdeling Ingenieursbureau Helmond.

* 20.15 uur: Uitleg omleidingroute, door R. Cox, afdeling Ingenieursbureau Helmond

* 20.20 uur: Vragenronde

* 20.45 uur: Sluiting bijeenkomst

Op de informatieavond liggen reactieformulieren klaar waarop u schriftelijk een vraag, opmerking, tip of klacht kenbaar kan maken. U krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord van de gemeente Helmond. Ik hoop u de 13^e te mogen begroeten.


---

| |