Ministerie szw

http://www.minszw.nl

Mededeling voor de redactie

Uitnodiging voor de pers

Minister De Geus van Sociale Zaken en Werkgelegenheid geeft op maandag 13 maart 2006 het startsein voor het Ambassadeursnetwerk Medezeggenschap ORakel. Het ambassadeursnetwerk gaat de medezeggenschap bevorderen bij ondernemingen met tussen de 50 en 500 werknemers. Werkgevers die goede ervaringen hebben, gaan medezeggenschap promoten bij collega's die daarmee worstelen. Zij doen dat onder meer via presentaties tijdens bijeenkomsten voor ondernemers.

ORakel staat onder leiding van Jan Middeldorp, manager Human Resources Postkantoren BV. De overige leden zijn eigenaren of directeuren van kleine- en middelgrote ondernemingen. Het startsein wordt gegeven tijdens een bijeenkomst in Managementcentrum De Baak, De Horst 1 in Driebergen.

Programma:
15.30 uur ontvangst
16.00 uur welkom door dagvoorzitter prof. dr. Wout Buitelaar 16.05 uur toespraak door minister De Geus
16.20 uur uiteenzetting opzet netwerk en werkwijze ambassadeurs door voorzitter Jan Middeldorp
17.00 uur rondetafelgesprek (met onder anderen Hans van der Steen, directeur van de werkgeversvereniging AWVN en Anja Jongbloed, CAO-coördinator FNV Bondgenoten) 18.00 uur afsluiting

Journalisten worden van harte uitgenodigd voor deze startbijeenkomst. Voor meer informatie kunt u bellen met de afdeling Persvoorlichting van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Bea Versteeg 070-3336200.