Socialistische Partij

SP Alkmaar :: Nieuws

Feest en ledenvergadering

08-03-2006 * Maandag 13 maart organiseert de afdeling een feestelijke bijeenkomst om de uitslag van de gemeenteraadsverkiezing te vieren. Het is tegelijkertijd een algemene ledenvergadering waar het nieuwe afdelingsbestuur zal worden gekozen. Het programma start om 20.00 uur, de deuren gaan open om 19.30. De avond wordt gehouden in buurthuis 'De Watertoren', van Teylingenstraat 20, Alkmaar.

Na een geslaagde campagne hebben we in Alkmaar een forse winst geboekt en zijn we gegroeid naar vijf raadszetels. En dat gaan we met zijn allen vieren!

Doordat een aantal bestuursleden doorschuift naar de nieuwe fractie en een nieuwe bestuursverkiezing sowieso aan de orde was leek het een goed idee deze twee zaken aan elkaar te knopen.

Het wordt dus een algemene ledenvergadering op maandag 13 maart, met een kort officieel gedeelte en daarna feest met hapjes en drankjes, livemuziek en gezelligheid.

Het programma ziet er als volgt uit:

19.30 Deuren open
20.00 De beoogde nieuwe bestuursleden stellen zich voor, aansluitend verkiezing nieuw bestuur
20.30 Kort financieel verslag
20.45 De nieuwe gemeenteraadsfractie stelt zich voor 21.00 Feest!

Het voorstel voor het nieuwe bestuur:

Jan van Schaik Voorzitter
Gerard Wilts Organisatiesecretaris Hangt af van collegebespreking Fractievoorzitter Dirk Hietberg Algemeen bestuurslid Roel Hekkers Algemeen bestuurslid Pieta van den Heuvel Algemeen bestuurslid Mirjam Hamberg Algemeen bestuurslid Frederik Vorderhake Algemeen bestuurslid Ralph Boots Algemeen bestuurslid Willem de Vroomen Algemeen bestuurslid Mark Kilian Algemeen bestuurslid Erik Vermeulen Algemeen bestuurslid (werkgroep Texel) Stan Uyl Algemeen bestuurslid (werkgroep Heerhugowaard)

De avond wordt georganiseerd in buurthuis `De Watertoren', Van Teylingenstraat 20, Alkmaar. Dit is vlakbij het centraal station, tussen de oude watertoren en het spoor.

We hopen u te zien op maandag de 13e!