Gemeente Amerongen


Bekendmakingen

Reglement burgerlijke stand 2006
Het college van burgemeester en wethouders heeft op 2 maart het aangepaste reglement burgerlijke stand 2006 van de gemeente Utrechtse Heuvelrug vastgesteld.

Het reglement bevat regels over onder andere de (buitengewoon) ambtenaar van de burgerlijke stand, locaties en de openstelling. Aanpassing was nodig vanwege verruiming van de openstelling en uitbreiding van de locaties. Dit reglement treedt in werking met ingang van de achtste dag na bekendmaking.

Verordening Gemeentelijke basisadministratie persoonsgegevens (GBA) De gemeenteraad heeft bij vergadering van 2 januari de Verordening gemeentelijke basisadministratie persoonsgegevens (GBA) van de gemeente Utrechtse Heuvelrug vastgesteld.

Deze verordening bevat regels met betrekking tot beheer van de GBA, rechtstreekse toegang tot de GBA, vertstrekkingen aan binnengemeentelijke afnemers en overige verstrekkingen van gegevens uit de GBA. De verordening treedt in werking met ingang van de achtste dag na bekendmaking.

Intrekking verordeningen burgerlijke stand
De gemeenteraad heeft bij vergadering van 26 januari de Verordeningen op de burgerlijke stand van Doorn en Maarn ingetrokken. Dit besluit treedt in werking met ingang van de achtste dag na bekendmaking.

Bovengenoemde besluiten en verordeningen liggen tijdens openingstijden voor een ieder ter inzage in de gemeentewinkel te Doorn, Raadhuisplein 2.