Verzamelberichten maandag

's-Hertogenbosch, 13-03-2006

Huiselijk geweld

Rosmalen Een 34 jarige man uit Rosmalen is op 12 maart 2006 aangehouden ivm mishandeling van zijn 36 jarige zus uit Rosmalen. De man is inverzekering gesteld.

Aanrijding letsel

s-Hertogenbosch Bij een aanrijding op de Goedenrade te Den Bosch op 12 maart 2006omstreeks 20.50 uur is een 16 jarige bromfietser uit Den Bosch met haar bromfiets ten val gekomen. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis in Den Bosch.

Liefdesverklaring duur betaald

s-Hertogenbosch Een 18 jarige jongen uit Den Bosch is op 12 maart 2006 aangehouden toen hij op heterdaad werd betrapt met het spuiten van graffiti. De jongen had op het fietspad aan de Klokkenlaan de tekst Sandra ik hou van je, kus je gespoten. De spuitbussen zijn inbeslaggenomen en de jongen kreeg een proces-verbaal.

Verdachte mishandeling aangehouden

s-Hertogenbosch Een 19 jarige man uit Den Bosch is 12 maart 2006 aangehouden ivm mishandeling van zijn 54 jarige moeder uit Den Bosch. De man is inverzekering gesteld.

Messen inbeslaggenomen

s-Hertogenbosch Bij een 21 en 25 jarige man uit Den Bosch is op 12 maart 2006 een mes aangetroffen en inbeslaggenomen. De mannen werden gecontroleerd omstreeks 23.45 uur op de Oude Vlijmenseweg te Den Bosch. De 21 jarige man had een dolkmes bij zich en de 25 jarige man een valmes.

Rijden onder invloed

s-Hertogenbosch Tegen een 22 jarige automobilist uit Goirle is op 13 maart 2006 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 01.45 uur op de A2 te Den Bosch. Tevens is zijn rijbewijs ingevorderd.

Verdachte voor doen van valse meldingen aangehouden

s-Hertogenbosch Een 21 jarige man uit Rosmalen en een 22 jarige man uit Berlicum zijn op 13 maart 2006 omstreeks 03.35 uur aangehouden voor het doen van valse meldingen.

Bij de politiemeldkamer kwam eerst een melding binnen van een steekpartij op de Parade. Hier werd echter niest aangetroffen. Direct hierop kwam er een melding binnen van een brand op het station. Omdat het vermoeden bestond dat het weer een valse melding betrof, hield de politieman de melder aan de lijn. Bij controle van telefooncellen werden de twee knapen op de Kerkstraat te Den Bosch in een telefooncel aangetroffen en direct aangehouden.

Met drank op achter het stuur

Nuland De politie heeft in de nacht van zondag op maandag een 39-jarige automobilist uit Oijen aangehouden, die met drank op achter het stuur zat. De man kreeg een rijverbod van 1 uur en een proces-verbaal. Hij is in vrijheid gesteld.

Rijbewijs inleveren

Berghem Op de Burgemeester van Erpstraat heeft de politie afgelopen nacht een 47-jarige man uit Grave aangehouden die onder invloed aan auto bestuurde. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Hij kreeg een rijverbod van 8 uur en een proces-verbaal, waarna hij in vrijheid is gesteld.