BredeSchoolNet


Doorstart Dagarrangementen en Combinatiefuncties

Het kabinet heeft alsnog eenmalig EUR 100 miljoen beschikbaar gesteld voor het ontwikkelen van dagarrangementen en combinatiefuncties.

Vanuit het programma kunnen middelen worden aangevraagd voor projecten die tot doel hebben om processen aan te sturen in de voorzieningen voor 0-16 jarigen om samenhang te realiseren in een doorlopend aanbod van opvang, onderwijs, overblijf, sport, welzijns- en culturele activiteiten. Het programma Dagarrangementen & Combinatiefuncties biedt mogelijkheden voor vernieuwende projecten en voor uitbreiding of verdieping van bestaande initiatieven.
De inhoud van de regeling Dagarrangementen en Combinatiefuncties is grotendeels ongewijzigd gebleven ten opzichte van de ESF3-regeling. Een belangrijke wijziging is de duur van mogelijke uitvoering van projecten, deze is met een jaar verlengd, tot en met juli 2008. Dit betekent dat u nog meer mogelijkheden heeft voor uw projecten. U kunt uw projectaanvragen via het digitale loket op www.dagarrangementenencombinatiefuncties.nl indienen van 1 maart tot 31 maart 2006. Het loket sluit op 31 maart om 24.00 uur.

Voor meer informatie over het indienen van projectaanvragen en de voorlichtingsbijeenkomst kunt u terecht op
www.dagarrangementenencombinatiefuncties.nl