Politie Gelderland-Zuid

Tegenligger rijdt door na aanrijding

Buren, 13-03-2006 o Een automobilist uit Lienden heeft zondagavond aangifte gedaan van het doorrijden na een aanrijding in Buren. De politie zoekt getuigen van het ongeval.

Omstreeks 20.30 uur reed de bestuurder over de Vogelenzangseweg in Lienden, in de richting van de Panderweg. In de bocht van deze weg, kwam een automobilist uit tegenovergestelde richting rijden. Daarbij kwam de tegemoetkomende auto op zijn weghelft terecht, waardoor de bestuurder met zijna auto de berm inreed, om een frontale aanrijding te voorkomen. Daarbij werd zijn auto toch aan de achterzijde geraakt door de onbekend gebleven tegenligger. Deze automobilist stopte niet na de aanrijding, om zijn gegevens of die van zijn auto uit te wisselen met de gedupeerde bestuurder.Het gaat om een witte bestelauto met schade aan de linkerzijde en mogelijk rode laksporen van de tegenpartij.

Getuigen
Politieteam Buren zoekt personen, die mogelijk getuigen zijn geweest van deze aanrijding, of iets kunnen vertellen dat daarmee verband kan houden. Het u informatie, neem dan contact op met de politie op het algemeen nummer 0900 88 44. (01)