Ingezonden persbericht


Brocade introduceert nieuwe, grensverleggende producten voor optimalisatie datacenters

Efficiencyslag mogelijk door verhoogde prestaties en uitgebreide SAN-connectiviteit

Tilburg, 13 maart 2006 - Brocade Communications Systems, Inc. (Nasdaq: BRCD) introduceert verschillende nieuwe switches, een iSCSI-gateway en een blade voor storage-netwerken. Hiermee kunnen IT-specialisten Storage Area Networks (SAN's) in datacenters efficiënter benutten. Met de nieuwe producten bereiken ondernemingen hogere prestatieniveaus in hun SAN's en kunnen ze de connectiviteit van SAN's uitbreiden. Gebruikers kunnen IT-resources flexibeler bundelen, extra profiteren van gedane investeringen en nieuwe datacentermogelijkheden ontwikkelen.

Brocade introduceert de volgende producten voor connectiviteit van storage-netwerken.
* De SilkWorm 4900
Een 4 Gbit/sec SAN-switch met 64 poorten. Dit compacte pakket biedt flexibiliteit voor de aggregatie van poorten en het vereenvoudigde beheer van SAN-omgevingen. http://www.brocade.com/news/2006/3_6_64port.jsp


* De SilkWorm 7500 Switch en de SilkWorm FR4-18i Blade Deze switch en blade bieden beide 4 Gbit/sec SAN-routing en krachtige Fibre Channel over Internet Protocol-mogelijkheden (FCIP) om bedrijf-SAN's in te zetten over langere afstanden. De SilkWorm FR4-18i Blade is beschikbaar als plug-in-blade voor de SilkWorm 48000 Director. De SilkWorm 7500 is een losstaande switch voor flexibele inzet in verschillende SAN-configuraties. http://www.brocade.com/news/2006/3_6_director.jsp


* De Brocade iSCSI Gateway
Deze gateway verbindt Ethernet-servers met Fibre Channel-SAN's en storage resources. Het platform ondersteunt de snelle en kosteneffectieve uitbreiding van SAN-connectiviteit per apparaat voor aantallen tot 100 servers met een IP-verbinding. http://www.brocade.com/news/2006/3_6_iscsi.jsp

"Onze klanten hebben behoefte aan meer flexibiliteit om te kunnen voldoen aan de verschillende eisen die ze stellen aan prestaties en kostenbeheersing, zowel binnen als buiten de muren van het datacenter", zegt Tom Buiocchi, Vice-President Worldwide Marketing and Support van Brocade. "We streven ernaar om onze partners en klanten de juiste combinatie van technologieën te bieden om data-storage en servercapaciteit beter aan elkaar te koppelen, te consolideren en uiteindelijk beter te beheersen."

Elk van de nieuwe producten speelt een belangrijke rol in de ondersteuning van connectiviteit bij datacenters en consolidatieprojecten. Hierdoor kunnen bedrijven kosten besparen, meer flexibiliteit realiseren en ervoor zorgen dat investeringen in SAN-infrastructuren meer opleveren. De SilkWorm 4900-switch vormt een uitbreiding op de veelzijdige lijn van 4 Gbit/sec met SAN-platforms. Deze omvat uiteenlopende switches, van het instapmodel met acht poorten tot en met de SilkWorm 48000 Director met een capaciteit van 256 poorten. De SilkWorm FC4-18i Blade voorziet de SilkWorm 48000 Director van extra capaciteit. De SilkWorm 7500 biedt een losstaande switch met geavanceerde Fibre Channel-routing en FCIP-performance. De Brocade iSCSI-gateway breidt SAN-voordelen uit naar een bredere groep servers, met eenvoudige en efficiënte connectiviteit voor laaggeprijsde servers.

"Veel IT-managers hebben er moeite mee om het groeiende aantal laaggeprijsde servers te beheersen", zegt Richard Villars, Vice-President Storage System Research van IDC. "Bij veel bedrijven is het opnemen van deze systemen in de bestaande SAN's een belangrijk onderdeel van de bedrijfsstrategie. Met oplossingen zoals die uit het Brocade-aanbod van SAN-switches en iSCSI-gateways kunnen IT-managers hun informatie beter beheren en een robuuste basis bieden voor gegevensbeheer."

###

Brocade Communications Systems, Inc.
Brocade levert hoogstaande platformen en oplossingen voor het intelligent verbinden, beheren en optimaliseren van IT-bronnen in shared storage-omgevingen. 's Werelds beste aanbieders van computersystemen, servers en storage bieden de Brocade SilkWorm-familie van fabric switches en software als basis voor SAN's in organisaties van diverse omvang. De Brocade Tapestry-familie van applicatie-infastructuuroplossingen biedt de mogelijkheid om proactief applicatie- en informatiebronnen te managen en te optimaliseren door de gehele organisatie. Met Brocade-oplossingen zijn organisaties beter in staat kosten te verminderen, complexiteit te managen en business compliance te realiseren dankzij geoptimaliseerd gebruik en beheer van hun applicatie-infrastructuren.

Ingezonden persbericht