Landstede


Studenten V&E en FD naar Finland, Estland en Hongarije

Drie tweedejaars studenten van de opleiding Vormgeving & Entertainment zijn een maand in Finland om een tv-programma te maken. De studenten Facilitaire dienstverlening stellen een kookboek samen.

Wencke, Marie Fleur en Saskia van de richting Media & Organisatie maken in Finland een tv-programma maken over Finse gewoonten van jongeren.

Zij verblijven tot eind maart op de Pekka Halosen akatemia in de stad Tuusula en draaien mee met lessen fotografie en arts & crafts. In december en februari waren er in totaal vier Finse studenten te gast bij Vormgeving & Entertainment. Deze maand gaan er ook nog twee studenten van Media & Vormgeving voor twee weken naar Estland.

Kookboek samenstellen
Ook opleiding Facilitaire Dienstverlening is op momenteel bezig met een uitwisselingsproject naar onder meer Hongarije en Finland. Afgelopen week vertrokken enkele studenten en docenten naar Finland.

Bedoeling is dat het project resulteert in een soort kookboek met traditionele gerechten van de deelnemende landen. Als tegenprestatie gaan de FD-studenten in Finland Nederlandse streekgerechten bereiden.

Meer over Vormgeving & Entertainment

Meer over Facilitaire Dienstverlening