Politie Zeeland


---


O-1118-2006 Inbraak in bedrijfspand
Afgelopen weekend is er ingebroken in een bedrijfspand aan de Rijksweg in Kapelle.
Op het eerste gezicht lijkt het er op dat er alleen een geldbedrag van een paar honderd euro werd weggenomen. Braakschade is niet bekend.

Z-1119-2006 Politie houdt twee mannen aan
In Terneuzen zijn afgelopen nacht twee mannen uit Gent (B) van 16- en 21 jaar aangehouden.
Rond 05.45 uur zagen agenten op de Guido Gezellestraat een auto langzaam rijden met zijn waarschuwingslichten aan. Nadat de auto ter controle aan de kant was gezet, bleek dat beide rechterbanden lek waren, ook zat er een deuk in de motorkap. In de auto zaten twee personen.
De bestuurder bleek een 16-jarige jongen uit Gent te zijn die dus niet in het bezit was van een rijbewijs. Tevens bleek uit een blaastest dat hij teveel alcohol had gedronken. De 16-jarige jongen werd vervolgens aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hij verklaarde dat zijn passagier, de 21-jarige man, kort daarvoor als bestuurder van de auto op de Guido Gezellestraat tegen de rotonde was gereden. Hierop werd ook de 21-jarige man aangehouden, ook hij bleek onder invloed van alcohol te zijn. Ze kregen ieder een boete van 300 euro aangeboden waarna ze weer in vrijheid zijn gesteld.

W-1120-2006 Inbraak in horecabedrijf
In de nacht van zondag op maandag is er ingebroken in een horecapand aan de Nolledijk in Vlissingen.
De dader(s) hebben een ruit vernield waarna het pand kon worden betreden en geheel werd doorzocht. Voor zover bekend werd alleen wat kleingeld weggenomen. De braakschade bedraagt echter een paar honderd euro.

Z-1121-2006 Bedrijfsinbraak in Terneuzen
Aan de mr. F.J. Haarmanweg is afgelopen weekend een kluis wegenomen uit een bedrijfspand.
Ook werd uit het pand wat kleingeld weggenomen. De kluis werd later opengebroken teruggevonden in de omgeving. Wat er precies is weggenomen is niet bekend.


---- --