Ingezonden persbericht


Mijlpaal voor ALD

ALD Automotive levert 10.000ste auto aan L'Oréal

Hoofddorp, 13 maart 2006. ALD Automotive heeft opnieuw een mijlpaal bereikt. Op vrijdag 10 maart overhandigde de leasemaatschappij symbolisch de sleutel van haar 10.000ste auto aan Dennis de Munck, directeur HRM van cosmeticaconcern L'Oréal Nederland.

L'Oréal, ALD Automotive en Audi-dealer Kamsteeg vierden gezamenlijk het heuglijke feit op het hoofdkantoor van de Hoofddorpse leasemaatschappij. Uiteraard werd daarbij de leaserijder van L'Oréal Nederland flink in het zonnetje gezet.

Het wagenpark van ALD Automotive groeide in 2005 met 19%. Daarmee is ALD Automotive een van de snelst groeiende leasemaatschappijen in Nederland. Algemeen directeur Carel Bal is verheugd: "De Nederlandse markt is vol en de concurrentie is groot. Toch is ALD Automotive erin geslaagd om een flinke groei te realiseren. Door ons verder te richten op service en door klanten te laten profiteren van ons internationale netwerk hopen wij de ingezette trend te kunnen voortzetten."


- Einde persbericht -

ALD Automotive is gespecialiseerd in Operational Leasing en Fleet Management. Met 590.000 voertuigen en 3.000 werknemers in 30 landen, behoort ALD Automotive tot de top drie van grootste autoleasemaatschappijen binnen Europa. ALD Automotive is onderdeel van de Franse bankiersgroep Société Générale.

Voor meer persinformatie en/of fotomateriaal:
Lonneke van der Horst, Marketing Manager
Telefoon: +31 (0)20 - 658 70 00
E-mail: lonneke.vanderhorst@aldautomotive.com mailto:lonneke.vanderhorst@aldautomotive.com>