Politie Limburg-Noord

Politie onderzoekt incident met mes

Datum: 13-03-2006
Tijd bericht: 13:58
Plaats: Roermond
De politie onderzoekt een incident waarbij maandagmorgen een 16-jarige jongen uit Roermond op het Stationsplein, door een nog onbekende jongen vermoedelijk met een mes is gestoken. De politie is op zoek naar getuigen van deze zaak.

Het incident vond plaats tussen tien voor acht en tien over acht toen de jongen op de Oranjelaan door de tunnel liep en op de trap naar boven ging. Plotseling voelde hij een stoot. Hij greep direct achter zich en greep daarbij in een mes. Het slachtoffer draaide zich om en zag een jongen wegrennen. Hij liep een snee op in zijn hand, maar liep verder geen letsel op.

Het signalement van de verdachte luidt: ongeveer 1.70 m. lang, smal postuur, zwart lang haar met matje in de nek, licht getinte huidskleur. Hij droeg een zwarte stoffen jas met zwarte bontkraag, blauwe spijkerbroek, witte sportschoenen en een blauwe muts met de letters NY.

De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen contact op te nemen met de politie van de basiseenheid Roermond via 0900-8844 (lokaal tarief).