Politie Gelderland-Midden

Aanhoudingen voor oplichting met vakantiehuisjes
Publicatiedatum: 13-3-2006 15:50:37 Hieronder volgt een persbericht van de Bovenregionale Recherche Noordoost Nedernland (BRNON):

---

Auto van de weg geraakt, veroorzaker rijdt door
Publicatiedatum: 13-3-2006 15:50:13

Rheden - De politie van Rheden is op zoek naar een nog onbekende bestuurder van een zwarte Volvo die afgelopen vrijdag is doorgereden na een ongeval op de A348 bij Rheden. Een 22-jarige automobilist uit Laag Soeren raakte daarbij met zijn wagen van de weg. De man kwam weliswaar met de schrik vrij, maar zijn auto raakte total-loss.

Die vrijdag omstreeks kwart over vier reed de bestuurder uit Laag Soeren over de A348 van Velp richting Rheden. Op een gegeven moment wilde hij een zwarte Volvo inhalen. Op dat moment echter stuurde de Volvo ook naar links. Om een aanrijding te voorkomen moest de Laag Soerenaar uitwijken. De man verloor daarbij echter de macht over het stuur, botste tegen wegmeubilair en belandde uiteindelijk onderaan een talud naast de weg. De bestuurder van de zwarte Volvo was doorgereden. De politie is nu op zoek naar deze bestuurder en roept hem of haar op zich te melden via 0900-8844. Ook getuigen, die meer informatie hebben die kan leiden tot de opsporing van de Volvo-bestuurder worden gevraagd zich op dat nummer te melden.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606