Ingezonden persbericht


Persbericht

Peter Lemmens als hoofddocent aangesteld bij BVO Training Center

Nieuwegein, 13 maart 2006 - Onlangs is Peter Lemmens aangesteld als technisch- en hoofddocent bij BVO Training Center, de ICT-opleider voor automatiseringsspecialisten en IT-gebruikers.

Lemmens (45) is in zijn nieuwe functie medeverantwoordelijk voor de inhoudelijke aansturing van docenten. Hij inventariseert competenties en interesses en koppelt dit aan de nieuwste trainingen. Daarnaast is hij technisch docent voor Microsoft trainingen als MCSE en MCDBA. Lemmens zit al 22 jaar in het opleidingsvak en heeft bij verschillende grote trainingsinstituten gewerkt.

Lemmens is een echte Microsoft expert en heeft bijna alle Microsoft certificeringen op engineering-gebied verworven. Daarnaast heeft hij veelvuldig les gegeven in Microsoft SQL Server. "De groeiplannen, de dynamiek van de organisatie en de functie spraken mij meteen aan", zo zegt Lemmens over zijn nieuwe werkomgeving.

Over BVO Training Center

BVO Training Center is een belangrijke ICT-opleider voor automatiseringsspecialisten en IT-gebruikers. Het bedrijf verzorgt trainingen voor systeembeheer, programmering, internetontwerp en Microsoft-toepassingen, zowel in standaard- als in maatwerktrajecten. Het bedrijf is in 1991 opgericht en heeft veel opzien gebaard met het trainingsprogramma Bootcamp, een cursusversneller die niet alleen leidt tot veel tijdwinst, maar ook tot aanzienlijk lagere kosten. BVO was indertijd de grondlegger en pionier van dit leersysteem. Momenteel maakt het bedrijf een sterke groei door. Het bedrijf heeft in 2005 de omzet met 50% kunnen laten groeien. BVO Training Center is Microsoft Gold Partner en een gecertificeerde opleider voor Linux en Cisco. In samenwerking met Hogeschool NOVI biedt BVO tevens de kopstudie Informatica aan. Kijk voor meer informatie op www.bvo.nl.

Meer informatie voor de pers

BVO Training Center B.V.

Rik Boelhouwer

Dukatenburg 99

3437 AB Nieuwegein

t: (030) 600 91 00

e: boelhouwer@bvo.nl

Lubbers & De Jong BV

Maartje van Oeveren

Keizersgracht 219

1016 DV Amsterdam

t: (020) 421 05 65

e: maartje@l-dj.nl