Ingezonden persbericht


Drachten, 6 maart 2006

P E R S B E R I C H T Religie/levensbeschouwing/gezondheid/agenda/lezingen

Laagdrempelige bijeenkomst

Vrouwenspecial van Geopende Deur

De één heeft last van voorjaarsmoeheid, de ander krijgt de schoonmaakwoede. Jannie Kijlstra krijgt dit voorjaar zin om vrouwen te vertellen over haar ervaringen met God.

'Leven met God is spannend. Als je met God leeft maak je hele leuke dingen mee. God lost de problemen voor je op, zo dat je er zelf niet voor hoeft te vechten. God weet oplossingen die je zelf niet voor elkaar krijgt.' Maandagavond 13 maart spreekt Jannie Kijlstra uit Drachten op een speciale vrouwenavond in Glinstra State, Schoolstraat 83 Burgum, aanvang 20.00 uur, toegang gratis.

'Hoe te wandelen in geloof'. Dat is het thema van de speciale vrouwenbijeenkomst. De vrouwenspecial wordt georganiseerd door de Interkerkelijke Stichting De Geopende Deur te Drachten. Tanja Lagerström verzorgt de muziek. Van 1992 tot eind vorig jaar maakte ze deel uit van de Ronduit Praiseband van de EO, samen met jaar man Eric. De bijeenkomst wordt laagdrempelig. De mogelijkheid bestaat om zelf een bijdrage te leveren aan het programma, voor vrouwen die bijvoorbeeld iets willen vertellen, voordragen of zingen.

Jannie Kijlstra heeft twintig jaar ervaring in gespreksgroepen met vrouwen. 'Veel mensen hebben een heel verkeerd beeld van God, geloof en kerk. Wat God van mensen verwacht en wat mensen van God kunnen verwachten. God is goed. Hij wil dat iedereen een gelukkig, gezond en onbezorgd leven leidt. Maar hoe zie je dit in je eigen leven?' In 2005 werd Kijlstra ingezegend als voorgangster van de streekgemeente Bethanië te Wijnjewoude. Dat gebeurde door pastor Victor Emenike van It Is Easy Ministries uit Amerika. Vorig jaar begon ze een bijbelschool in Veenwouden.

Na afloop van de vrouwenbijeenkomst is er persoonlijk gebed voor iedereen die Jezus nodig heeft voor vergeving, genezing, bevrijding, relaties, werk en financiën. Website www.geopende-deur.in-actie.nl, mailadres jannie@ktdrachten.nl of telefoon 0512-302851 (Cornelia Woldman).

Noot voor de pers/Persinlichtingen:

Stichting De Geopende Deur, Jannie Kijlstra, 06 - 30059677, jannie@ktdrachten.nl

Abele Reitsma
Doarpsstrjitte 36
NL 9283 TG Surhuizum
Tel. + 31 (0)6 - 532 99 539
Fax + 31 (0)512 - 35 21 26
http://www.vakpersbericht.nl jargon@vakpersbericht.nl


---- --