Gemeente Groningen

woensdag 8 maart:
Gemeente Groningen gaat publiekshal verbouwen

De gemeente Groningen gaat de publiekshal aan de Kreupelstraat verbouwen. In dit gebouw (naast de Martinitoren) is de Dienst Informatie en Administratie (DIA) gehuisvest. Vanaf maandag 13 maart tot in het najaar van 2006 wordt deze ruimte verbouwd. Tijdens de verbouwing gaat de dienstverlening natuurlijk gewoon door. Daarom worden de balies tijdelijk een deur verder ondergebracht aan de Kreupelstraat 3. Het gaat om de balies van Burgerzaken, Belastingen en de winkel van het Gemeentelijk Informatie Centrum.

Wijkservicecentrum Hoogkerk langer open
Normaal is de vestiging in het Wijkservicecentrum Hoogkerk, Zuiderweg 70/2, dagelijks geopend van 08.00 - 12.00 uur. Maar tijdens de verbouwing vanaf 13 maart tot in het najaar van 2006 is het open tot 16.00 uur. Het voordeel van deze locatie is dat er gemakkelijk en kosteloos geparkeerd kan worden en dat het er meestal minder druk is. In Hoogkerk kan men voor de meeste produkten van Burgerzaken terecht.

Maak een afspraak!
Als men direct aan de beurt wil zijn, adviseren wij via het eLoket van de gemeente Groningen een afspraak te maken voor het aanvragen van bijvoorbeeld een paspoort of een identiteitskaart (www.eloket.groningen.nl). Daarnaast kan men bij het eLoket terecht voor het aanvragen van diverse gemeentelijke producten, zoals een uittreksel uit de Gemeentelijke Basisadministratie persoonsgegevens of een afschrift van een geboorte- of huwelijksakte.