Ingezonden persbericht


Persbericht

Ausems business development manager bij Morningstar Systems

Heerlen, 13 maart 2006 -- Morningstar Systems, specialist op het gebied van Context Management en Enterprise Content Management, heeft Dries Ausems (29) aangesteld als business development manager. Hij komt het salesteam van Morningstar Systems versterken en zal zich met name concentreren op de Engelse markt.

Na een aantal jaren in de zorgsector werkzaam te zijn geweest als begeleider van verstandelijk gehandicapten maakte Ausems twee jaar geleden de overstap naar de IT-wereld. Sindsdien werkte hij als business development manager bij Partnor.net. Voor dat bedrijf zette hij het Engelse kantoor op en was hij verantwoordelijk voor de verkoop van Workshare-applicaties in Engeland en Nederland. Ook bij Morningstar Systems zal hij onder andere Workshare-producten gaan verkopen.

"Ik kan veel leren bij Morningstar Systems. De grote uitdaging wordt het verder uitbouwen van de 'Engelse tak'. Ik hoef en kan dit natuurlijk niet alleen, maar hoop over een paar jaar te kunnen zeggen dat ik er een groot aandeel in heb gehad. Wat mij aanspreekt aan Morningstar Systems is dat kwaliteit voor alles staat. Het is prettig om in deze omstandigheden te werken, ik kan in een onderhandeling altijd terugvallen op legio tevreden klanten die maar al te graag een referentie willen geven", aldus Ausems.

René Beulen, directeur van Morningstar Systems: "Het personeelsbestand van Morningstar Systems blijft gestaag groeien. Met zijn uitgebreide kennis van de Engelse markt is Dries Ausems een belangrijke aanwinst. Ik heb er het volste vertrouwen in dat hij, zowel in Engeland als in Nederland, een belangrijke bijdrage zal leveren aan onze verkoopresultaten."

Morningstar Systems - Nieuw Eyckholt 292H, 6419 DJ, HEERLEN

Tel.: 045 - 576 0710, Fax: 045 - 576 0719, e-mail: info@morningstarsystems.nl,

internet: www.morningstarsystems.nl

Over Morningstar Systems

Morningstar Systems, specialist op het gebied van Context Management en Enterprise Content Management, is gericht op het verbeteren van informatie-intensieve processen binnen en tussen bedrijven. Centraal daarbij staat de samenhang tussen gestructureerde gegevensbronnen (databases, applicaties) en ongestructureerde gegevensbronnen (e-mail, tekstdocumenten, presentaties enzovoort). Morningstar ontwikkelde een aantal implementatiemethoden en technieken die hebben geleid tot een nieuwe expertise aangeduid als 'Context Management'. Ter ondersteuning daarvan levert het bedrijf als gecertificeerd wederverkoper een aantal hoogwaardige toepassingen op het gebied van portalbouw, documentbeheer, klantbeheer, alsmede records-, workflow- en kennismanagement. De klanten van het bedrijf zijn onder meer actief in de sectoren petrochemie, farmachemie, financiële dienstverlening en advocatuur.

Morningstar Systems is opgericht in 1996 en heeft vestigingen in Heerlen (hoofdkantoor), Amstelveen, Londen (UK) en Baltimore (VS). Morningstar Systems was in 2005 Interwoven's Enterprise Partner of the Year en winnaar van de VIP Applicatie van het Jaar Award 2004 en 2005.

Meer informatie: www.morningstarsystems.nl


---

Voor redactionele informatie of fotografie (Ref.: 0606):

Influx PR - Frieda Zieleman - Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn.

Tel.: 055 366 3034, e-mail: frieda@influx-pr.com