Vakantievoorpret begint bij Vakantieglobe.nl

Nu ook de leukste attracties en mooiste bezienswaardigheden op Vakantieglobe.nl

RAALTE, 20060313 -- Enkele weken geleden introduceerde Boekingsservice.nl als eerste de mogelijkheid om met de kaarten en satellietbeelden van Microsoft Virtual Earth een vakantiehuisje te zoeken en te boeken. En nu alweer een primeur: Op de kaart zijn ook de belangrijkste toeristische attracties te vinden.


Op zoek naar een vakantiehuisje, maar u wilt ook weten wat er in de buurt allemaal te doen is? Dat kan nu eindelijk via Vakantieglobe.nl ( www.vakantieglobe.nl ). Een huisje dichtbij de Efteling of liever de rust van de Hoge Venen? Op Vakantieglobe.nl kiest u eerst uw favoriete vakantieregio. Op de kaart verschijnen dan de vakantiehuizen van Boekingsservice.nl met daarbij de leukste attracties en mooiste bezienswaardigheden. Zelfs alle belangrijke vliegvelden worden weergegeven.

De eerste 6000 huizen zijn nu te boeken via Vakantieglobe.nl. Over enkele weken worden dit er in totaal 25000. In bijna elk land van Europa is straks wel een geschikt vakantiehuisje te vinden. Aan de selectie van de bezienswaardigheden wordt hard gewerkt. De kaarten van Nederland en België laten al veel leuke suggesties zien. Iedere dag worden er nieuwe attracties toegevoegd.

De toeristische informatie wordt verzorgd door Wereldpagina.nl, de interactieve reisgids van Boekingsservice.nl. Bezoekers kunnen zelf deze gids aanvullen. Deze gegevens verschijnen daarna weer op Vakantieglobe.nl. Het resultaat: De ideale gids en kaart!!
Over Boekingsservice.nl

Boekingsservice.nl is een online reiswinkel. Het aanbod van Boekingsservice.nl varieert van hotels en kastelen, boerderijen en molens, tot villa's en chalets. Hierbij wordt samengewerkt met partners als Novasol, Eurorelais en Bookings.

Links
www.vakantieglobe.nl
www.wereldpagina.nl
www.boekingsservice.nl




Ingezonden persbericht