Ingezonden persbericht


exclusieve preview van het Huis van Morgen

Beste redactie,

Graag nodigt KPN u uit - op woensdag 15 maart 2006 - voor een exclusieve preview* van de nieuwe website hethuisvanmorgen.nl. Een dag later is de website voor iedereen toegankelijk. Deze 'nieuwe-generatie'-website biedt op een niet eerder vertoonde manier uitleg en entertainment over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van telefoneren, televisiekijken en internetten. De preview is exclusief bedoeld voor journalisten die zich hiervoor aanmelden.

Wat is hethuisvanmorgen.nl?
De mogelijkheden van telefonie, televisie en internet zijn enorm. Maar zijn deze snelle ontwikkelingen nog wel bij te houden? Uit onderzoek blijkt dat consumenten behoefte hebben aan uitleg. Daarom komt KPN met een voorlichtende website: hethuisvanmorgen.nl. In het Huis van Morgen staat een doorsnee-gezin centraal, dat gebruikmaakt van de allernieuwste technieken, zoals beeldbellen, het bekijken van tv-programma's op ieder gewenst moment en draadloos internetten. Over alle toepassingen in het huis wordt op toegankelijke wijze uitleg gegeven. Met hethuisvanmorgen.nl laat KPN het Nederlandse publiek kennismaken met 'de wereld van morgen'.

Eenvoudig aanmelden
U kunt zich aanmelden voor de preview door op deze e-mail te replyen. Wilt u in de e-mail uw naam en het medium waarvoor u publiceert vermelden? Nadat u zich heeft aangemeld, ontvangt u een bevestigingsmail met de inlogcode voor toegang tot hethuisvanmorgen.nl op woensdag 15 maart 2006 (tussen 8.00 - 23.00 uur). Wij zien uw aanmelding graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Ghislaine Engelhardt-Werner
KPN

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met KPN, Ghislaine Engelhardt-Werner. Tel. (033) 454 04 11.

*Tijdens de preview kunt u hethuisvanmorgen.nl bekijken op het tijdstip dat u wenst (tussen 8.00 - 23.00 uur) en waar u maar wilt. De site is ontwikkeld met de allernieuwste webtechnologie. Bij de entree van de website wordt u gevraagd om Flash8 te downloaden. Dat duurt enkele seconden. Het is mogelijk dat uw werkgever beperkingen heeft gesteld aan het downloaden van software op uw werkplek. Neem in dat geval contact op met de afdeling ICT of installeert u Flash8 op uw privé-computer.