Gemeente Haaksbergen

Lijst gegadigden bouwkavel aangepast

Op 27 januari 2006 is iedereen die ingeschreven stond voor bouwgrond of een nieuwbouw woning in Haaksbergen of één van de kerkdorpen aangeschreven en is verteld dat de gegadigdenlijst bijgewerkt wordt naar de actuele stand van zaken. Gevraagd is uiterlijk 10 maart 2006 de voorkeuren voor een bouwkavel of nieuwbouwwoning aan te geven.

Enkele gegadigden hebben tot dusverre niet gereageerd. Het kan natuurlijk zijn dat mensen vergeten zijn de formulieren in te vullen en terug te sturen. Of misschien is verhuizing de reden dat de brief van de gemeente niet is aangekomen. In beide gevallen had men dit door moeten geven. In de toelichting op het inschrijfformulier staat immers dat degene die een adreswijziging niet doorgeeft of niet doorgeeft dat hij of zij geen interesse meer heeft en van reservering af wil zien van de lijst verdwijnt.

Desondanks wil de gemeente degenen die het betreft nog een laatste kans geven. De toegezonden formulieren kunnen nog tot 31 maart bij de publieksbalie worden ingeleverd.