Ingezonden persbericht


Persbericht

15 maart 2006

Network Appliance implementeert Data ONTAP GX al bij selecte groep klanten

~ NetApp demonstreert software tijdens jaarlijkse Analyst Day ~

Network Appliance (NASDAQ: NTAP) heeft zijn high-perfomance besturingssysteem Data ONTAP GX bij verschillende klanten geïnstalleerd. Data ONTAP GX zal op een later tijdstip voor alle klanten beschikbaar zijn. De software maakt gebruik van technologie van Spinnaker Networks, dat NetApp eerder overnam. Data ONTAP GX is nu geïmplementeerd bij klanten in markten die high-performance technical computing gebruiken, zoals energie, ECAD en entertainment.

NetApp demonstreerde het nieuwe systeem gisteren tijdens zijn jaarlijkse Analyst Day in San Francisco. Met een NetApp FAS3050-configuratie met acht apparaten liet NetApp zien dat Data ONTAP GX meerdere storagesystemen kan beheren als één entiteit. Alle leden van een applicatieservercluster hebben daardoor via één toegangspunt toegang tot alle data die is opgeslagen in de FAS-systemen. Daarmee elimineert de software de moeilijkheden die komen kijken bij het toewijzen van applicatieservers aan storagesystemen.

Network Appliance liet ook zien hoe de architectuur de prestaties van de totale installatie verbetert door data over verschillende systemen op te slaan. De demonstratie toonde verder de mogelijkheid om storage-resources dynamisch toe te voegen en opnieuw onder te verdelen, zonder dat de IT-infrastructuur daar last van heeft. Het resultaat is een storagesysteem dat beheergemak combineert met schaalbare prestaties voor rekenintensieve applicaties.

(214 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Network Appliance
Network Appliance is marktleider in geïntegreerde storage-oplossingen voor data-intensieve bedrijfsomgevingen. Sinds de oprichting in 1992 levert Network Appliance eersteklas technologie, producten en partners om datamanagement te vereenvoudigen. Informatie over de oplossingen en diensten van Network Appliance is beschikbaar op www.netapp.com.

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Maud Geerbex van LEWIS - Global Public Relations: Tel: 040-235 46 00 Fax: 040-235 46 01 E-mail: maudg@lewispr.com www.lewispr.com

Voor meer informatie over NetApp kunt u contact opnemen met Bianca van Dulst, NetApp: Tel: 023-567 96 89 Fax: 023-567 96 73 E-mail: bianca@netapp.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com