D66

Daags na de verkiezingen maakte partijvoorzitter Frank Dales zijn belofte aan de afdelingen en lijsttrekkers waar en toerde door het land om de winnaars te feliciteren met champagne. Onderstaand een impressie met veel blije gezichten.

De Bilt: Partijvoorzitter Frank Dales overhandigt Frans Poot, lijsttrekker van De Bilt, een fles champagne wegens de behaalde zetelwinst. De Bilt groeide van 3 naar 4 zetels (ruim 12% van de stemmen).

Bloemendaal: Frank Dales was ook in Bloemendaal waar D66 terugkeert in de gemeenteraad na 30 jaar! Felicitaties en champagne voor de lijsttrekker Alice Jeltes.

Woensdrecht: D66 partijvoorzitter Frank Dales was ook op bezoek in Hoogerheide/Putte (Gemeente Woensdrecht) om felicitaties over te brengen aan Bert Meijer Drees die zijn raadszetel heeft weten te behouden. (Fotograaf Humphrey Hekhuizen).

Lisse: Lijsttrekker Cees Verburg: "Na de felicitaties en de fles champagne van Frank in ontvangst te hebben genomen,

heb ik hem vervolgens verzocht zijn handtekening op de verkiezingsposter van D66-Lisse te zetten, in navolging van het hele campagneteam uit Lisse. Voordat de poster wordt ingelijst zal ik tijdens het eerstvolgende congres Alexander Pechtold en Boris van der Ham verzoeken om ook hun handtekening op de poster te zetten. Beiden hebben een bijdrage geleverd aan onze campagne hetgeen ons de nodige (extra) publiciteit heeft opgeleverd."

10-3-2006 00:00