Ingezonden persbericht

MotoGP-voorbeschouwing en interview Joey Litjens, a.s. zondag bij NOS Studio Sport

Na twee weken vol met testen leek het komende weekeinde er een te worden zonder veel motorsport nieuws omdat natuurlijk iedereen nog even rust neemt voor het eerste evenement. Want de start van het wereldkampioenschap MotoGP is immers al volgende week, 24-26 maart in het Spaanse Jerez.

Toch is er het komende weekeinde ook een agendapuntje voor de motorsportliefhebber, zo meldde NOS-verslaggever Hans van Loozenoord. Komende zondag, 19 maart, brengt Nos Studio Sport een voorbeschouwing van de MotoGP met onder andere een interview met de vaste Nederlandse GP-deelnemer Joey Litjens uit het Molenaar GP racing team, dat a.s.zondag in de loop van het NOS-middagprogramma zal worden uitgezonden.

In de voorbeschouwing op seizoen 2006 van de MotoGP zit ook een interview met Marco Melandri verwerkt.

Over de uitzendplannen van de NOS in het eerste weekeinde (26 maart) van het MotoGP seizoen meldde Hans van Loozenoord, dat de MotoGP-race van Jerez om 14.00 uur rechtstreeks uitgezonden zal worden, waarna de 125cc GP-race met natuurlijk Joey Litjens en wilrdcardrijder Hugo van den Berg daarna in samenvatting aan bod komt. Hoe de 250cc GP-race met de Nederlands kampioen Hans Smees (ook met een wildcard) in het NOS-programma ingepast zal worden is nog niet duidelijk.

Bron: www.racesport.nl