Belangstelling voor ProChrist2006 groeit

Ook Nederland doet definitief mee

ZOETERMEER, 20050825 -- Zoetermeer - Inmiddels hebben een aantal kerken belangstelling getoond voor deelname aan de internationale evangelisatiecampagne ProChrist2006, die van 19 - 26 maart 2006 wordt gehouden in 18 landen. Besloten is dat Nederland definitief mee gaat doen aan dit evangelisatie-evenement.


ProChrist is een evenement met een centraal hoofdprogramma vanuit de Olympiahal in München. Lokaal deelnemende kerken zijn via een rechtstreekse satellietverbinding op dit programma aangesloten.
Voorbereiding en nazorg worden verzorgd door leden van plaatselijke kerken. Daarvoor kan men gebruik maken van kant-en-klare materialen die door ProChrist zijn ontwikkeld. Dat maakt deelname en voorbereiding een stuk eenvoudiger.

Extra informatiebijeenkomst
Na de eerste informatiebijeenkomst op 23 juni in Amersfoort kwamen de eerste aanmeldingen van Nederlandse kerken binnen. ProChrist organiseert in september nog twee informatiebijeenkomsten. De eerste, op dinsdag 6 september 2005 om 19.30 uur in de Bergkerk, Abr. Kuijperlaan 2, te Amersfoort. De tweede, extra informatiebijeenkomst vindt plaats op woensdag 28 september 2005 om 19.30 uur in de Ichthuskerk, Grote Haag 154, te Amersfoort (parkeren: parkeergarage Koestraat). De toegang is vrij. Van tevoren aanmelden is gewenst.

Beeldimpressie en DVD
ProChrist Nederland voegt rond 2 september 2005 een impressie van een avondprogramma tijdens de vorige ProChrist-campagne aan haar site toe. Zie: www.prochrist.nl Serieuze belangstellenden kunnen tevens een gratis DVD bestellen waarop het integrale avond-programma is opgenomen.
Voor aanmelding, meer informatie of een gratis DVD kan men zich wenden tot ProChrist Nederland, Hagesteinstraat 50, 2729 BA Zoetermeer, tel. 079 - 331 8338, info@prochrist.nl

ProChrist2006 wordt in Nederland geïntroduceerd op initiatief van de Ned. Chr. Gemeenschaps Bond (NCGB) en de Evangelische Alliantie.