Llink


Rotterdam, 20 maart 2006


- PERSBERICHT -

MoveYourAss spreekt met Idol Hind

Dinsdag vliegt Idol Hind naar Zuid-Afrika waar ze samen met aanstormend plaatselijk talent muziek gaat maken. Vlak voordat ze vertrekt belt ze nog even met Rudy. Verder vier vragen voor The Magic Numbers en interviewt MoveYourAss We Are Scientists. MoveYourAss is dinsdag 21 maart om 22:00 te beluisteren op radio 3fm.

Hind vliegt naar Zuid-Afrika om op te treden in een HIV/Aidskliniek en om meer aandacht te vragen voor het verwezenlijken van Millenium Ontwikkelingsdoelen in 2015. Maar net voor ze op het vliegtuig stapt, praat ze nog even met Rudy over haar plannen.

De Rotterdamse band Fusz typeert zichzelf als een combinatie tussen grunge, punk en old-school guitar-rock. Deze drie Rotterdamse heren zetten de MoveYourAss studio op stelten.

MoveYourAss is dinsdag 21 maart om 22:00 uur te beluisteren op Nederland 3. MoveYourAss wordt uitgezonden door LLiNK. Met haar programma's wil LLiNK kijkers en luisteraars inspireren een bijdrage te leveren aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld. Sinds september 2005 zendt LLiNK uit op Nederland 3, Radio 1, 3FM, 747AM en www.LLiNK.nl.


---

EINDE PERSBERICHT