Time : 15:58:27
Date : 20 March 2006
Sender Name: FAVV-AFSCA

Uitnodiging

Persconferentie Vereenvoudigd reglement FAVV


- dinsdag 21 maart 2006 -

Het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) en staatssecretaris voor Administratieve Vereenvoudiging Vincent Van Quickenborne hebben het vergunningenstelsel voor de operatoren binnen de voedselketen sterk vereenvoudigd. Het koninklijk besluit dat de nieuwe regels terzake vastlegt trad zeer recentelijk in werking.

Het FAVV en de Dienst voor Administratieve Vereenvoudiging hebben in de nieuwe reglementering gestreefd naar een maximale administratieve vereenvoudiging van het FAVV-vergunningenstelsel. Deze vereenvoudiging zal voelbaar zijn in zowat 180.000 ondernemingen.

Piet Vanthemsche, Gedelegeerd Bestuurder van het Federaal Voedselagentschap (FAVV), Erwin Depue, Gedelegeerd Bestuurder van de Dienst voor Administratieve Vereenvoudiging en Vincent Van Quickenborne, staatssecretaris voor Administratieve Vereenvoudiging, nodigen u graag uit op de persconferentie naar aanleiding van deze vereenvoudigingen. De persconferentie vindt plaats op dinsdag 21 maart om 9u in de gebouwen van het staatssecretariaat voor Administratieve Vereenvoudiging, Wetstraat 18 - 1000 Brussel.