Time : 14:30:59
Date : 21 March 2006
Sender Name: Glandigo.com

Kunstenaars presenteren zich op internet

BREDA - GlandigoArt.com is één van de grootste kunstwebsites van Nederland. Tijd voor een nieuwe uitdaging, vindt Sander Schetters (22 jaar), rechtenstudent en ondernemer. Met het vandaag gelanceerde GlandigoArt.com voor Belgische kunstenaars betreedt hij de Belgische kunstmarkt.

GlandigoArt.com werkt. Kunstenaars krijgen de mogelijkheid gratis een account aan te maken en kunstwerken toe te voegen. In tegenstelling tot bestaande kunstwebsites worden kunstwerken niet enkel op deze site geplaatst. Een ingenieuze constructie biedt kunstenaars ook de mogelijkheid om hun werk met alle technieken van GlandigoArt.com op hun eigen website te presenteren. GlandigoArt maakt onderdeel uit van een aantal andere activiteiten met dezelfde marketingfilosofie, waaronder juridisch adviesbureau GlandigoLaw.com.

GlandigoArt.com biedt kunstenaars tegen geringe kosten de allernieuwste technieken op het gebied van internet. Kennis van dit vakgebied is niet nodig. De software is eenvoudig te installeren op de eigen website. Kunstenaars kunnen zelf omschrijvingen, foto's en video's van hun werken uploaden. Ook een virtuele tour van de werkplek behoort tot de mogelijkheden. Het systeem maakt hier vervolgens automatisch internetpagina's van die naar eigen smaak en stijl in te richten zijn. Deze pagina's bevatten gecompliceerde functies zoals een vergelijkfunctie, een random kunstselector en een 'kunstmandje'. De koppeling met de andere websites van Glandigo.com
- inmiddels ruim 450.000 unieke bezoekers per maand - zorgt automatisch voor een groot bereik in de promotie.

Extra service
Kunstenaars kunnen op GlandigoArt.com ook terecht voor juridisch advies. In samenwerking met GlandigoLaw.com wordt rechtshulp verleend met betrekking tot mogelijke vraagstukken zoals het aanvragen van subsidies, bemiddelingen met galeries en kunstcontracten.

Bijlage bij dit persbericht ook beschikbaar op www.pressreleases.be
---------------------------

Noot voor de redactie,