Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Op dinsdag 21 maart 2006 organiseert het Centrum voor Kennis Communicatie (CKC) alweer de 8e editie van het GRATIS toegankelijke seminar en expositie P&O Systems. P&O Systems bewijst ieder jaar weer een belangrijk event te zijn om de HR-professional in één dag te voorzien van de laatste ontwikkelingen op het gebied van personeelsmanagement, (e-)HRM en salarisverwerking en de mogelijkheden hiervan voor de eigen organisatie.

Dit jaar is het thema P&O in de praktijk en staan de volgende onderwerpen hierin centraal:


- Uitbesteding van HRM activiteiten


- Werken aan een efficiëntere HR functie


- Innovatie door digitalisering


- De gevolgen van e-HRM voor de P&O functie


- HR Shared Service Centers


- Optimalisatie van de HR-dienstverlening door geïntegreerde HR- en salarisoplossingen


- De toegevoegde waarde van P&O


- Het inzetten van de corporate website als snelle en effectieve wervingstool


- HR portals en HR Self service


- Welke rol speelt ICT hierin?

Keynote sprekers Prof. dr. Michiel Schoemaker en Marcel Knotter gaan onder andere in op bovenstaande vragen en geven hun visie tijdens het plenaire programma. Onafhankelijke deskundigen gaan in op het feit of men een nieuwe module van het HRM systeem moet aanschaffen of toch moet kiezen voor een "echte"workflow applicatie en over de trend dat de focus niet langer komt te liggen op het verzuimbeleid, maar op een breder HRM-beleid.

Waarop men moet letten bij een systeemselectie- en implementatie en wat de bijbehorende succesfactoren en valkuilen zijn worden toegelicht aan de hand van een aantal praktijkcases. Bij Orbis is de HR-afdeling in korte tijd getransformeerd naar een service-gerichte organisatie, Ministerie van Binnenlandse zaken doet een boekje open over hun HRM-portal Emplaza en de gemeente Dordrecht laat zien dat ook zij oplossingen hanteren die interessant zijn voor de rest van Nederland. Waterschap de Dommel geeft inzage in hoe kennis- en competentiemanagement in de praktijk werkt. Tijdens de parallelsessies en interactieve workshops en uitgebreide expositie kan men kennis maken met de innovatieve en nieuwe applicaties die er voor personeelsmanagement, (e-)HRM en salarisverwerking op de markt zijn. Aan het einde van de dag gaat dr. Rob Gründemann in op het verleden, het heden en vooral de toekomst van HRM!

"P&O in de praktijk 2006" is van belang voor...


· algemeen en commercieel directeuren;


· directeuren en managers HRM;


· personeelsfunctionarissen;


· managers verantwoordelijk voor organisatie, planning & personeelsontwikkeling;


· competentiemanagers;


· salarisadministrateurs;


· veranderingsmanagers;


· ICT-managers;


· Kennismanagers;


· organisatieadviseurs en adviseurs op het gebied van HRM.

Voor meer informatie en het volledige programma:

www.po-systems.nl


Deelname aan "P&O in de praktijk" 2006 (inclusief programma, expositie, catering, parkeren en documentatie) is GRATIS.


---

Ik zou het ten zeerste op prijs stellen, indien u een aankondiging van het seminar en expositie P&O Systems 2006, met als thema P&O in de praktijk op zou willen nemen in uw publicatie.

Indien u meer informatie wenst, kunt u altijd contact met mij opnemen. Indien u op andere wijze aandacht wilt besteden aan de onderwerpen van het congres, bijvoorbeeld door interviews met één of meerdere sprekers, verneem ik dat graag van u. Natuurlijk is een journalist van uw blad van harte welkom op deze dag. Ik verzoek u mij dit wel van tevoren te laten weten zodat wij (uiteraard kosteloos) een plaats kunnen reserveren.

Met vriendelijke groet,

Centrum voor Kennis Communicatie

Joke Rosier

Project Manager, 040-2146213