Hagemeyer

PERSBERICHT

Wijzigingen in de samenstelling van Hagemeyers Raad van Commissarissen

Hagemeyer maakt vandaag wijzigingen in de samenstelling van haar Raad van Commissarissen bekend.

De heer Mr P.J. Kalff zal in de op 28 april 2006 te houden jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Hagemeyer ("AVA") aftreden als Voorzitter en lid van de Raad van Commissarissen. De heer Kalff maakt sinds 1994 deel uit van Hagemeyers Raad van Commissarissen en is sinds 2000 Voorzitter van de Raad. Hij heeft het reglementaire maximum van drie termijnen van vier jaar vervuld.

De heer Drs. A. Baan, die sinds 2005 lid is van de Raad van Commissarissen, zal de heer Kalff bij sluiting van de AVA opvolgen als Voorzitter van de Raad van Commissarissen.

De heer B.A.J. Bourigeaud heeft in verband met tijdgebrek en zijn intensieve reisschema als Voorzitter van de Executive Board en CEO van Atos Origin verzocht uit zijn functie als lid van Hagemeyers Raad van Commissarissen ontheven te mogen worden. De Raad van Commissarissen van Hagemeyer respecteert dit verzoek en besloten is dat de heer Bourigeaud eveneens in de komende AVA zal aftreden.

Als gevolg van het aftreden van de heren Kalff en Bourigeaud ontstaan er twee vacatures in de Raad van Commissarissen. Daarom zal aan de AVA worden voorgesteld om twee nieuwe leden in de Raad van Commissarissen te benoemen, te weten: de heer Ir R.M.J. van der Meer (voormalig lid van de Raad van Bestuur van Akzo Nobel N.V.) en de heer Mr Drs P.H.J.M. Visée RA (Group Treasurer van Unilever PLC/N.V.). Beide heren passen in het profiel van de Raad van Commissarissen. De heer Van der Meer heeft brede ervaring op het gebied van internationaal ondernemen, terwijl de heer Visée naast ervaring op het gebied van internationaal ondernemen tevens expertise op financieel en administratief terrein heeft.

Naarden, 21 maart 2006
HAGEMEYER N.V.
Raad van Bestuur