Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Gedegen, geïntegreerde oplossing voor de accountancybranche

Exact en Qics werken samen aan solide urenverantwoording

Delft/Katwijk 22 maart 2006 - Exact Software en Qics Software werken samen op het gebied van software voor urendeclaratie. Exact zal QicsTime in combinatie met Exact Globe 2003 en Exact e-Synergy adviseren aan accountants als een gedegen oplossing voor urenverantwoording en -declaratie.

De samenwerking past uitstekend in de strategie van Exact Software om leveranciers de mogelijkheid te bieden hun specialistische producten te integreren met de productlijnen van Exact. De combinatie van QicsTime met de productlijnen van Exact Software geeft accountants volledige controle op hun urenverantwoording, over meerdere administraties heen en volledig in lijn met de Wet Toezicht Accountantsorganisaties (WTA).

Fou-Khan Tsang RA, directeur Accountancy Exact Software, ziet de toegevoegde waarde van de samenwerking voor de accountancybranche: "Goede urenverantwoording is essentieel voor de beroepsgroep, en accountants stellen dus zeer hoge eisen hun urenadministratie. Qics heeft met QicsTime dé oplossing voor deze problematiek ontwikkeld, volledig geïntegreerd met zowel Exact Globe 2003 als Exact e-Synergy. Door deze integratie en de mogelijkheid om over meerdere administraties uren te verantwoorden en geconsolideerde overzichten op te vragen, voldoet de oplossing ook aan de strenge eisen die worden gesteld in het kader van de WTA."

Eddy Plasier, directeur Qics, kan dit beamen: "Onze klanten hebben voor QicsTime gekozen door de uitgebreide mogelijkheden van het pakket en de tijdsbesparing die het oplevert. Deze samenwerking is een logisch gevolg van de innige relatie die Exact en Qics al jaren onderhouden. Die relatie wordt nu officieel bevestigd. Exact laat zo duidelijk zien dat haar solution partners van toegevoegde waarde zijn."

QicsTime is met behulp van de Exact Software Development Kit (SDK) geïntegreerd met de productlijnen Exact Globe 2003 en Exact e-Synergy.

Over Exact Software
Exact is producent van software voor boekhouding, logistiek, Human Resource Management (HRM), Customer Relationship Management (CRM,) e-business en Enterprise Resource Planning (ERP). Exact voert onder meer de productlijnen Exact Globe 2003 Enterprise, Exact e-Synergy en Exact Online. Het bedrijf is sinds de oprichting in 1984 wereldwijd uitgegroeid tot een vooraanstaande onderneming op het gebied van zakelijke softwareoplossingen voor middelgrote organisaties. Exact-software is beschikbaar in 26 talen en wordt in 126 landen gebruikt. Het bedrijf heeft vestigingen in meer dan 60 landen. De ontwikkeldivisie is gevestigd in Kuala Lumpur, Maleisië. Sinds 1999 zijn de aandelen van Exact Holding N.V. genoteerd aan Eurolist van Euronext Amsterdam. Kijk voor meer informatie over Exact op www.exact.nl.

Over Qics Software
Qics B.V. ontwikkelt software gericht op (financieel) maatwerk, Business Intelligence, Application integration en Product development. Qics is een Exact Certified Development Partner. QicsTime is één van de producten van Qics.

Over QicsTime
QicsTime is een geavanceerd webbased urenregistratie en -facturatiepakket. QicsTime is bedoeld voor organisaties die te maken hebben met het registreren en factureren van uren, het doorbelasten van kosten en hier op ieder moment inzicht in verlangen. Het pakket werkt volledig geintegreerd met Exact Globe 2003 en Exact e-Synergy.

Qics Time is een Exact Certified Software Solution. Zie voor meer informatie: www.qicstime.nl

###

Noot voor de redactie (