Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 7 maart 2006

WOUT! zoekt supersteward(ess) 2006

Het BNN-radioprogramma Wout! op 3FM komt op woensdag 22 maart met een rechtstreekse uitzending vanuit Aviodrome in Lelystad. Hier vindt de verkiezing van Superstewardess 2006 plaats vanuit een Boeing 747 en een vliegende Cessna. Behalve deze verkiezing staat de gehele locatie uitzending in het teken van luchtvaart.

Wouter van der Goes: 'Je hebt secretaressedag, moederdag, het buurmeisje, de kapster en de onderwijzeres van het jaarverkiezing, maar we zouden een heel belangrijk onderdeel bijna vergeten. En eindelijk kan ik de drie leukste dingen combineren: vliegtuigen, radio en stewardessen/stewards!'

Luisteraars van Wout! die een goede, klantvriendelijke en knappe steward of stewardess kennen, mogen nominaties inzenden via wout.bnn.nl. Uit de genomineerden kiest een deskundige jury de Supersteward(ess) van 2006. In dezelfde uitzending maakt de site turbulentie.nl bekend welke luchtvaartmaatschappijen het beste hebben gescoord op gebied van klantvriendelijkheid in het afgelopen seizoen.

Het BNN-radioprogramma Wout! wordt gepresenteerd door Wouter van der Goes, en is iedere werkdag te beluisteren van 16.00 uur tot 18.00 uur op 3FM.



Ingezonden persbericht