Voedingcentrum


Recordpoging Voedingscentrum: grootste âbijeenkomstâ beste én jongste borstvoedingsambassadeurs ooit!

9 maart 2006

In het kader van de campagne âBorstvoeding verdient tijdâ wil het Voedingscentrum een bijzonder record vestigen. Een recordaantal babyâs die âgroeien en bloeienâ op moedermelk zullen aanwezig zijn bij de start van de Negen Maanden Beurs op woensdag 22 maart. Zij krijgen een speciale romper met de tekst âPowered by momâs milkâ. Je kunt je baby nu opgeven voor de recordpoging. Hoe meer ambassadeurtjes voor borstvoeding, hoe groter het effect! Ook Daniëlle Overgaag zal bij deze recordpoging zijn, als moeder die borstvoeding een warm hart toedraagt.

Borstvoeding is de beste voeding voor babyâs. Moedermelk bevat waardevolle voedings- en afweerstoffen die kinderen nodig hebben voor hun groei, ontwikkeling en gezondheid. Babyâs profiteren daarvan optimaal als ze ten minste zes maanden borstvoeding krijgen. Het Voedingscentrum heeft daarom een speciale campagne om het (blijven) geven van borstvoeding te stimuleren: Borstvoeding verdient tijd.

Babyâs: de beste borstvoedingsambassadeurs

Moeders/ouders die geloven in de kracht van moedermelk kunnen hun borstgevoede babyâs nu opgeven voor de recordpoging. Hiermee inspireren zij andere moeders om ook borstvoeding te (blijven) geven. De beste ambassadeurs om dat uit te dragen zijn baby's die âgroeien en bloeienâ op moedermelk.

Â

Geloof jij in de kracht van moedermelk? Laat dan je baby meedoen aan dit record en:

* werk mee aan het stimuleren van borstvoeding in Nederland
* ontvang een gratis romper met de tekst âPowered by momâs milkâ
* ontvang na afloop een professionele foto van jouw baby en de andere borstvoedingsambassadeurs op de bijeenkomst

De eerste honderd inschrijvers krijgen bovendien gratis toegang tot de Negen Maanden Beurs op 22 maart.

Zo doe je mee

Inschrijving staat open voor moeders/ouders met borstgevoede babyâs, die hun baby als borstvoedingsambassadeur willen inzetten en geloven in de kracht van moedermelk. De babyâs moeten passen in een rompertje maat 62-68 en woensdagmiddag 22 maart om 11.00 uur aanwezig kunnen zijn in de RAI in Amsterdam.
Je kunt je inschrijven vóór 17 maart in met bijgaand inschrijfformulier. Na inschrijving ontvang je een bevestiging van je deelname en praktische informatie.
Â