Perspresentatie landelijke Partij voor Allochtone Nederlanders

Hans hoogerdijk

PERSBERICHT

Officiële perspresentatie PAN (Landelijke Partij voor Allochtone Nederlanders)

Op dinsdag 22 maart zal de Partij voor Allochtone Nederlanders (PAN) een persconferentie geven in de Nieuwspoort te Den Haag.

Tijdens deze persconferentie zullen de oprichters en enkele leden van de partij het partijprogramma en hun strategie ten aanzien van de Parlementsverkiezingen in 2007 bekendmaken.

De PAN presenteert een zeer gedurfd en concreet programma om te werken aan een multiculturele toekomst. Haar visie op multicultureel samenleven en samenwerken is een bedrijfseconomische visie: de PAN stelt dan ook dat de multiculturele samenleving voorwaarde is geworden tot sociaal economisch overleven.

De PAN wil met deze visie en actiepunten ons land fundamenteel omvormen tot een moderne, internationaal georiënteerde en economisch slagvaardige samenleving. Het partijprogramma van PAN biedt een korte weg richting een Humaan, Veilig en economisch succesvol Nederland.

Om dit te bereiken introduceert de PAN een realiseerbaar programma wat op korte termijn effect zal sorteren binnen o.a. het bedrijfsleven, het onderwijs, de zorg en de openbare veiligheid.

Met de perspresentatie van 22 maart zal de PAN het multiculturele debat in Nederland tot aan de parlementsverkiezingen in 2007 een nieuwe, verrassende dimensie geven. De PAN zal bewijzen dat de vorming van een multicultureel Nederland binnen de mogelijkheden ligt en alle Nederlanders ten goede zal komen. Ze zal laten zien dat het de beperkte visie van de politiek en de politici is geweest waardoor we na 40 jaar nog niets bereikt hebben.

Op 22 maart zal deze impasse met een verrassend, origineel en gedurfd programma doorbroken worden!

Plaats: Nieuwspoort te Den Haag.
Tijd: 22 maart om 15.00u
Info & Aanmelding: PANederland 06 21 27 12 03/ 06 28 74 91 28 (Aanmelding is verstandig wegens beperkt aantal plaatsen; liever verhuizen we tijdig naar een ruimere locatie...)