Gemeente Bussum

Informatieavond Akkerlaan/Beeklaan

Op 22 maart 2006 wordt er een informatieavond gehouden over de ontwikkelingslocatie Akkerlaan/ Beeklaan.

Op deze avond wordt nadere informatie gegeven over de uitgangspunten die voor het project gehanteerd worden. Ook wordt uitgelegd wat er sinds de inspraakavond in juli 2004 is gebeurd.

In juli 2004 is met omwonenden en belangstellenden gesproken over de ruimtelijke uitgangspunten voor de herinrichting van het terrein aan de Akkerlaan/Beeklaan. In dat voorstel was sprake van de vorming van een Brede School en een mogelijke uitbreiding van Lidl.

Uit de inspraak is naar voren gekomen dat de omwonenden veel overlast ondervinden van Lidl en de daarmee samenhangende hoge parkeerdruk. Ook werd bezorgdheid geuit over de toekomstige toename van de verkeersdruk na een eventuele uitbreiding van Lidl en de realisatie van de Brede School. Het afgelopen jaar is gekeken hoe er een oplossingen kan worden gevonden voor deze bezwaren. Deze zijn vastgelegd in de bijgestelde nota van uitgangspunten.

De informatieavond vindt plaats op woensdag 22 maart 2006, om 20.00 uur in basisschool De Zonnewijzer, Akkerlaan 5 in Bussum. Allereerst wordt er toelichting gegeven op de bijgestelde nota van uitgangspunten. Daarna is er ruimte voor vragen en zal er een (bewoners)overleggroep worden gevormd, waarvoor aanwezigen zich kunnen opgeven.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw S. de Groot van de afdeling Ruimtelijke Inrichting, tel. (035) 692 88 81.