Ingezonden persbericht


Persbericht

16 maart 2006

Radware's SecureFlow brengt best-of-breed beveiligingsoplossingen samen

~ unieke architectuur vermindert integratiekosten, verbetert beveiliging en verhoogt bescherming en flexibiliteit ~

Radware (NASDAQ: RDWR), toonaangevende leverancier van geïntegreerde oplossingen voor het snel, betrouwbaar en beveiligd beschikbaar maken van applicaties over IP, introduceert SecureFlow. SecureFlow brengt best-of-breed beveiligingsoplossingen samen voor optimale prestatie, weerstand en schaalbaarheid. De integratie van allerlei verschillende beveiligingssystemen is tegenwoordig een grote kopzorg van netwerkbeheerders. SecureFlow biedt een oplossing voor deze problemen en optimaliseert de prestatie van de beveiligingsapparaten.

Radware's intelligente applicatieswitch maakt een nieuwe architectuuraanpak mogelijk. Het is de eerste oplossing die beveiligingsapparaten van verschillende aanbieders samenbrengt. Met SecureFlow kunnen firewalls, Virtual Private Network gateways, Intrusion Detection, antivirus en content-inspectieapparaten van verschillende aanbieders volledig worden geïntegreerd in een holistische beveiligingsoplossing die de verschillende beveiligingsbronnen centraal beheerd.

Het aanpakken van steeds complexere kwaadaardige aanvallen met gebruik van verschillende apparaten en software zorgt voor hoge systeemintegratiekosten en extra druk op netwerkmanagers*. Iedere afzonderlijke oplossing kan zorgen voor hiaten die de prestatie, en uiteindelijk de responstijd van de eindgebruiker beïnvloeden en het bedrijf gevoelig maken voor aanvallen. SecureFlow is een 'applicatiebewuste' switch die deze kwesties aanpakt. Deze intelligente switch werkt bottlenecks bij de verschillende netwerkingangen weg en verbetert de doorstroom op een kosteneffectieve manier. Dit wordt ondersteund door Gartner** die voorspelt dat applicatieprestaties met 80% verbeterd kunnen worden door applicatieoptimalisatieapparaten.

Belangrijke voordelen die SecureFlow levert:

* Analyses van verkeersstromen en unified-management
* Hoge beschikbaarheid van de best-of-breed beveiligingsoplossingen door middel van health monitoring, failure by-passing en het doorverwijzen van het dataverkeer
* Geoptimaliseerde beveiligings-switching door load balancing en het beheren van intern en extern verkeer over de verschillende beveiligingsoplossingen
* Het screenen van gegevens om onderscheid te maken tussen 'betrouwbare' en 'niet betrouwbare' SSL-integratie
* De mogelijkheid om de beste oplossingen van verschillende aanbieders te mixen en een uitgebreid log-systeem voor eenvoudige analyses
* Verkeers- en bandbreedtecontrole om bedrijfsprioriteiten af te stemmen met het bandbreedtegebruik
* Nieuwe beveiligingsapparaten kunnen naadloos geïntegreerd worden zonder uitval van het netwerk
* Gegarandeerde netwerkprestaties, weerstand en schaalbaarheid door het clusteren van beveiligingsbronnen

De intelligente SecureFlow-switch is onderdeel van Radware's APSolute-productreeks die de controle en het beheer van applicaties centraliseert. De APSolute-oplossingen optimaliseren de beschikbaarheid van applicaties en verbeteren het bedrijfsbrede beveiligingsbeleid. Deze oplossingen classificeren en verdelen het verkeer naar de geschikte beveiligingsapparaten op Gigabit snelheid.

Door het clusteren van beveiligingsapparaten en het beheren van verkeersstromen zijn alle gegevens en applicaties volledig beschikbaar. De IT Manager toolkit kan worden uitgebreid met integraal bandbreedtebeheer en een applicatieversneller, wat volledige applicatiebeschikbaarheid garandeert.

"SecureFlow biedt een houvast aan netwerkbeheerders door de beveiliging van het netwerk te optimaliseren. Er kan een honderd procent beschikbaarheid van applicaties gegarandeerd worden op een intelligentere wijze", zegt Sebastian Morales, Regional Sales Manager Belgium & Luxemburg van Radware. "Toen verkopers de beste beveiligingsoplossingen aanboden voorzagen organisaties de hoge integratiekosten van de best-of-breed strategie nog niet, dit zorgde vaak voor onaangename verrassingen achteraf. Er is daardoor grote vraag naar een product waarmee dure beveiligingsinvesteringen kunnen worden samengebracht. SecureFlow biedt deze oplossing en verhoogt de prestatie van de afzonderlijke producten samen."


* Bron: Forrester, March 2005: Top five challenges for enterprise IT infrastructure managers - and how to resolve them ** Bron: Gartner 2005

(527 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Radware zal aanwezig zijn op Infosecurity.be dat dit jaar van 22 tot met 23 maart in Groot-Bijgaarden plaats zal vinden. Radware is te vinden op standnummer 1D048 en zal tijdens Infosecurity.be zijn nieuwe SecureFlow-oplossing demonstreren. Mocht u verdere informatie, beeldmateriaal of een gesprek met Sebastian Morales wensen, kunt u contact opnemen met Marisa Pumares bij LEWIS (e-mail: marisap@lewispr.com; tel: +31 (0)40-235 4600)

Over Radware
Radware (NASDAQ:RDWR) is wereldwijd een toonaangevende leverancier van geïntegreerde oplossingen voor applicatielevering die volledige beschikbaarheid, maximale prestatie, en complete beveiliging garandeert van alle bedrijfskritische netwerkapplicaties. Met de Radware-oplossingen worden bewerkings-en schaalbaarheidskosten verminderd. Wereldwijd gebruiken meer dan 3.000 bedrijven en carriers Radware's intelligente applicatieswitches om de productiviteit te verhogen en de winstgevendheid te verbeteren. Door kritische applicatie-intelligentie toe te voegen aan IP-infrastructuur, worden netwerken beter toegankelijk voor specifieke bedrijfsprocessen. Radware's APSolute productreeks levert een complete set aan applicatiemogelijkheden op het gebied van front-end, toegang op locatie, en beveiliging om het netwerk applicatie-intelligent te maken. Hiermee worden zakelijke transacties sneller, betrouwbaarder, en veiliger. Ga voor meer informatie naar www.radware.com.

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met Marisa Pumares van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: +31 (0)40 235 46 00 Fax: +31 (0)40 235 46 01 E-mail: marisap@lewispr.com Website: http://www.lewispr.com

###

This press release may contain forward-looking statements that are subject to risks and uncertainties. Factors that could cause actual results to differ materially from these forward-looking statements include, but are not limited to, general business conditions in the Application Switching industry, changes in demand for Application Switching products, the timing and amount or cancellation of orders and other risks detailed from time to time in Radware's filings with the Securities and Exchange Commission, including Radware's Form 20-F.

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com