Ingezonden persbericht


Persbericht Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome  

Vanuit een reuzenvliegtuig in het huwelijksbootje...

Trouwen in een Jumbojet en in een roze wolk bij de Aviodrome..!

 

Lelystad, 17 maart 2006 - Vanaf 22 maart 2006 is het mogelijk om te trouwen in de Boeing 747 Jumbojet van het Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome. De gemeente Lelystad heeft het luchtvaart-themapark Aviodrome op de Luchthaven Lelystad officieel aangewezen als trouwlocatie. Op woensdagmiddag 22 maart ondertekent de burgemeester van Lelystad het contract in de cockpit van de Jumbojet.

 

De Boeing 747 Jumbojet is een unieke plaats om in het huwelijksbootje te stappen, waarvan niet alleen piloten en stewardessen gebruik zullen maken. Vele bruidsparen, ook mensen die helemaal niets met de luchtvaart 'hebben', hebben inmiddels geïnformeerd naar de mogelijkheden om in de grote Boeing te trouwen.

 

Unieke locatie

In de Jumbo kan op verschillende locaties getrouwd worden, zoals de ruime business class voorin het vliegtuig, de royale economy class ter hoogte van de vleugels of desgewenst zelfs het vrachtruim! Na de huwelijksvoltrekking kan er dan bijvoorbeeld een rondvlucht gemaakt worden over Lelystad met één van de historische vliegtuigen of kunnen de bruidsfoto's tussen de vliegtuigen op het buitenterrein en in de museumexpositie worden gemaakt. Na alle plechtigheden is er in de Aviodrome de gelegenheid om een feest te houden. Dit kan in de nieuwe pilotenmess, de replica van het stationsgebouw van Schiphol uit 1928 - de grootste replica van ons land -  of de gereconstrueerde T2 hangaar uit de Tweede Wereldoorlog. Indien het bruidspaar dat wil, is het ook mogelijk om op een andere locatie in het luchtvaart-themapark te trouwen.

Meer informatie over trouwen in de Jumbojet bij de Aviodrome is te vinden op www.aviodrome.nl of is te krijgen via telefoonnummer 0900-AVIODROME (0900 - 284 63 76, 25 ct.p.min.) of per e-mail via info@aviodrome.nl.

 

 

Klik voor meer informatie op:

Persfoto's: www.aviodrome.nl/persfoto Overige persberichten: www.aviodrome.nl/nieuws/persberichten Perscontacten: p.vdnoort@aviodrome.nl Website: www.aviodrome.nl

  Peter F.A. van de Noort
Hoofd PR en voorlichting
Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome

Adres:  Pelikaanweg 50
8218 PG Luchthaven Lelystad Telefoon:  0320 - 289 858

Fax:  0320 - 289 841 E-mail:  p.vdnoort@aviodrome.nl Website:  www.aviodrome.nl