Gemeente Amersfoort

Activiteitenkalender B en W Amersfoort

Woensdag 22 maart t/m vrijdag 31 maart 2006

Woensdag 22 maart
11.10 uur
Wethouder Brink is aanwezig bij de opening van de fietsroute 'Valleikanaal II'. Gedeputeerde Mik van de Provincie Utrecht en wethouder Jansma van de gemeente Leusden verrichten de officiële opening in aanwezigheid van kinderen van groep 7 en 8. Ter gelegenheid van de nationale boomfeestdag wordt een boom geplant. Locatie: Tennis- en Squashhal De Wetering, Valleilaan 3 (andere zijde van het bruggetje links van de sporthal) te Leusden.

Donderdag 23 maart
13.30 uur
Wethouder Eerdmans is aanwezig bij de feestelijke ingebruikname van de nieuwe speeltoestellen van basisschool De Vlindervallei. Locatie: Zuiderkruis 4 te Amersfoort.

20.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper, wethouder Jonkman en wethouder Strengers bezoeken de vierde 'Kattenbroeklezing'. Thomas von der Dunk, cultuurhistoricus en publicist, geeft de lezing met als titel 'De maakbaarheid van het verleden'. Locatie: Theater De Flint, Concinckstraat 60 te Amersfoort.

Zaterdag 25 maart
10.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper en wethouder Jonkman wandelen met betrokkenen en relaties van de Stichting Landschapsfonds Eem en Vallei langs het 'Klompenpad'. Locatie: start vanaf Boerderij 'Het Derde erf', Birkstraat 125 te Soest.

Maandag 27 maart
19.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper spreekt tijdens de jaarlijkse stadsbijeenkomst van het Amersfoorts Platform voor Levensbeschouwingen en Religies. Het thema van de avond is: 'Normen en waarden: Jong geleerd, oud gedaan!?'. Locatie: Rahman Educatief Centrum, Juliettestraat 44 te Amersfoort.

Dinsdag 28 maart

16.00 uur
Wethouder Brink opent de bijeenkomst RegioHartslag 2006, waar de 'Ondernemersbarometer' van de Kamer van Koophandel Gooi- en Eemland wordt gepresenteerd. Wethouder Strengers is hierbij aanwezig. Locatie: Stadsinformatiecentrum De Observant, Stadhuisplein 7 te Amersfoort.

Woensdag 29 maart
11.30 uur
Wethouder Eerdmans neemt samen met de heer Van Oordt, directeur wooncorporatie Portaal Eemland, de resultaten van een enquête in ontvangst. De enquête is gehouden onder de bewoners van de Bloemenbuurt-West, waar groot onderhoud is gepleegd. Locatie: Portaal Eemland, Hooglandseweg Noord 151 te Amersfoort.

15.00 uur
Wethouder Brink bezoekt het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi. Locatie: VVZA, Sportpark Emiclaer te Amersfoort.

Vrijdag 31 maart
20.00 uur
Wethouder Strengers bezoekt de Grande Finale van de Kei van Utrecht, een prijsuitreiking voor amateurkunst in de provincie Utrecht. Locatie: Theater De Lieve Vrouw, Lieve Vrouwestraat 13 te Amersfoort.


---- --