Gemeente Leiden

Schoonmaakactie Hoge Mors 2006

In het kader van de eerste Landelijke Opschoonweek van de Stichting Nederland Schoon, vindt er woensdag 22 maart een schoonmaakactie plaats in de Mors. De opschoonactiviteiten worden rond 14.00 uur afgetrapt door wethouder Ruud Hessing in Buurthuis Morschwijk, Topaaslaan 19.

Naast dat er zwerfvuil geraapt wordt in de in de Hoge Mors tussen de Saffierstraat, Opaalstraat, Agaatlaan en Turkooislaan, vinden er ook nog tal van andere activiteiten plaats. 's Ochtends krijgen de leerlingen van de basisscholen de Schakel, de Morskring en Parcelli les van medewerkers van de sector Wijkbeheer over het beheer van de openbare ruimte. In en rond het Buurthuis Morschwijk is onder meer een springkussen te vinden en krijgen alle deelnemers een lunch geserveerd.

Samenwerkende partners
De Opschoonactie in de Hoge Mors wordt mogelijk gemaakt door: Stichting Nibraas, Portaal Leiden, Wijkbeheer gemeente Leiden, L.W.O., buurtwerk, buurtcentrum en kinderwerk, Jeugd en Jongerenwerk Midden Holland, Politie team-West, Toezicht door Jongeren, Rosa manus en Crescendo.

Informatie voor de pers (

Gemeente Leiden