Sony rolt narrowcasting van Netpresenter Europees uit

Netpresenter

Sony rolt narrowcasting van Netpresenter Europees uit

Narrowcasting via screensavers en plasmaschermen cruciaal communicatiemiddel voor Sony medewerkers.

Maastricht / Londen 22 maart 2006 - Sony Europe kiest voor Netpresenter als belangrijkste communicatiemiddel om medewerkers te attenderen op intern nieuws op het gebied van marketing, productinformatie en HR. De software van Netpresenter is op 5000 computers en 200 plasmaschermen op 25 locaties verspreid over Europa geïnstalleerd.

'Of onze berichten worden gelezen hangt van veel factoren af. We willen dan ook een systeem dat onze medewerkers attendeert op nieuwe berichten. En Netpresenter biedt die mogelijkheid. Met Netpresenter hebben we de garantie dat medewerkers onze berichten zien en lezen' zegt Jane Sparrow, Head of Employee Communication bij Sony.

Netpresenter narrowcasting via screensavers en plasmaschermen is volledig geïntegreerd binnen alle communicatie-uitingen van Sony, zoals e-mail, de wekelijkse nieuwsbrief en natuurlijk het intranet. Al deze middelen samen houden Sony medewerkers constant op de hoogte van het laatste bedrijfsnieuws, de marketing, personele zaken en locaties, de bedrijfsresultaten en de marktontwikkelingen. Netpresenter levert op de screensaver ook links naar streaming video's op het Sony intranet, die zo op elk geschikt moment zijn te bekijken, zonder collega's te storen.

'Sony Europe is een goed voorbeeld van een zo optimaal mogelijk gebruik van de narrowcasting- en screensaver technologie van Netpresenter. Netpresenter brengt en toont de interne nieuwskoppen op iedere werkplek. Naar wens kan de gebruiker vervolgens via een hyperlink achtergrondinformatie opvragen op het intranet. De nieuwskoppen worden door Netpresenter tevens op plasmaschermen vertoond' aldus Frank Hoen, directeur Netpresenter.

'Netpresenter is een van de elementaire middelen van communicatie met onze medewerkers. De reacties van medewerkers zijn bijzonder positief. Ze geven aan beter op de hoogte te zijn van nieuws en productinformatie en maken daar dankbaar gebruik van in hun contact met de klant' besluit Jane Sparrow.

Netpresenter
Het eigenzinnige Limburgse Netpresenter is sinds 1995 een vooraanstaande softwareontwikkelaar van onconventionele innovatieve communicatie oplossingen, zoals narrowcasting- en calamiteiten alarmeringssoftware op de PC en TV. Het bedrijf, met kantoren te Maastricht, Aken, New York en Londen heeft wereldwijd 1 miljoen gebruikers bij organisaties zoals Nokia, Sony, DSM, Schiphol, Volkswagen, Ford, Miele, Unilever, Eastman, NATO, US Navy en diverse politie-, militaire- en andere overheden.