Gemeente Eindhoven

witruimte
Persbericht 22 maart 2006, 84

Voor de Stockholm Challenge Award

Zorgloket gemeente Eindhoven genomineerd!

Het www.zorgloketeindhoven.nl van de GGD Eindhoven is in de categorie 'Gezondheid' genomineerd voor de prestigieuze Stockholm Challenge Award. Het is het enige Nederlandse project dat genomineerd is in die categorie. Eind mei worden de winnaars bekendgemaakt.

De Stockholm Challenge werd tien jaar geleden opgericht om de ontwikkelingen op ICT-gebied te stimuleren en te bevorderen. Doel is vooral om aan te tonen dat technologie de levensomstandigheden kan verbeteren en de economische groei kan bevorderen, overal ter wereld.

Ruim 1100 aanmeldingen

Een belangrijk onderdeel van de Stockholm Challenge zijn de ICT-prijzen die jaarlijks uitgeloofd worden voor projecten in de categorieën Cultuur, Milieu, Overheid, Onderwijs, Economische Ontwikkeling en Gezondheid. Meer dan 1100 projecten hebben zich aangemeld waaruit zoân 100 finalisten zijn geselecteerd. âZorgloketâ doet mee in de categorie âHealthâ. De winnaars worden in mei bekendgemaakt. Zij ontvangen een bedrag van ⬠10.000,- .

Meer informatie over Stockholm Challenge en welke andere projecten meedingen naar een prijs vindt u bij www.stockholmchallenge.se. contactgegevens

Bezoekadres:

Stadskantoor
Stadhuisplein 10
tel. 040-238 92 22

Postadres:

Postbus 90150,
5600 RB, Eindhoven

Klanten-
ContactCentrum

tel. 040-238 60 00
Of stuur een e-mail.
functies

(c) 2006 Gemeente Eindhoven