Gemeente Smallingerland

Inschrijving Ondernemersprijs Smallingerland van start 21 maart 2006

De ondernemersprijs Smallingerland is een initiatief van de ondernemingsvereniging Ta Wolfeart en de gmeente Smallingerland. Een drie hoofdige jury zal de kandidaten vooral beoordelen op ondernemerschap,werkgelegenheid en de mate waarin is bijgedragen aan een positieve uitstraling van het bedrijfsleven in Smallingerland.

De jury nomineert drie ondernemingen/ondernemers.

In het juryrapport motiveert de jury haar keuze. Het vormt daarmee een belangrijk PR-middel. Uit navraag blijkt dat ondernemers nominaties ervaren als een positieve impuls voor de naamsbekendheid, de omzet en voor de bedrijfstrots van medewerkers.

Winnaar zijn betekent volop media-aandacht
De drie genomineerde ondernemingen/ondernemers krijgen uiterlijk in week 29 persoonlijk bericht. Daarnaast zullen deze via de lokale media bekend worden gemaakt. Vanaf dat moment begint het voor de genomineerden pas echt. Ze komen in de schijnwerpers en kunnen in de media laten zien waarom zÃj genomineerd zijn. De winnaar van de Ondernemersprijs Smallingerland 2006 wordt tijdens een bijzondere bijeenkomst tijdens de Zakenbeurs Regio Drachten en omstreken op woensdag 20 september 2006 bekendgemaakt. Het winnen van de prestigieuze prijs heeft een positieve uitstraling op de onderneming/ondernemer. Free-publicity in de lokale en regionale media brengt het bedrijf positief onder de aandacht. Daarnaast ontvangt de winnende onderneming/ondernemer een wisselbokaal en een oorkonde.

Inschrijven kan nu
De inschrijfmogelijkheid voor deze eerste editie van de prijs sluit op 30 juni 2006. Inschrijven kan via de volgende adressen: Ondernemingsvereniging Ta Wolfeart, Postbus 726, 9200 AS Drachten en via de website van de gemeente Smallingerland. Voorwaarde voor deelname is, dat de onderneming een gezonde bedrijfsvoering en een onbesproken staat van dienst heeft. Stichtingen, verenigingen en (semi)overheidsinstellingen zijn uitgesloten van deelname. Intermediairs en een ieder worden aangemoedigd om ondernemingen aan te dragen.